Hvordan arbejder brandalarmanlæg?

07/20/2010 by admin

Hvordan arbejder brandalarmanlæg?

For sikkerhed

Brandalarm systemer er så vigtige for vores sikkerhed, at du ikke kan købe et hus uden dem installeret. En kode inspektør kan fortælle dig, hvor mange du behøver og præcis hvor de er forpligtet til at blive installeret. Loven kom efter alt for mange individer gået fra hus brande, når de kunne have været reddet hvis der var en alarm til at advare dem på bålet. At have brandalarmer giver enkeltpersoner nok tid sikkert afslutte enhver bygning, der kan være på brand. Der redder liv. Der er fem dele til et brandalarmanlæg.

Styreenheden

Undertiden kaldes styreenheden kontrolpanelet. Det er del af brandalarmanlægget, der overvåger Hvad kommer og går. Det kan også viderebringe oplysninger til udrykningskøretøjer, således at de får til branden på en effektiv måde som muligt.

Strømforsyning

Strømforsyningen er præcis, hvad du tror det ville være. Det kræver en 120 Volt vekselstrøm. Denne del er ansvarlig for at holde brandalarm i orden fordi det leverer elektricitet eller magt til systemet. Uden strøm nytter brandalarmanlægget.

Igangsættende enhed

Der er to typer af indlede enheder: manuel eller automatisk. Automatisk er bedre derefter manuel, fordi de kan faktisk iværksætte andre funktioner lade folk vide, hvornår det er tid til at evakuere og derefter begynde processen med at kontrollere ilden. Det betyder, at det vil sætte ud af sprinklere. Manuel enheder skal trækkes af et menneske, før det vil udløse en alarm.

Anmeldelse apparat

Anmeldelse apparatet også gør præcis, hvad det lyder. Det meddeler beboere i en bygning, at det er tid til at komme ud. Det gør den ved lyde en høj Sirene eller ved at ringe en højt klokke. Denne lyd er højt med vilje, så at det vågner op nogen, der kan sove. Når du hører anmeldelsen apparatet gå ud du nødt til at tage det alvorligt og evakuere så hurtigt som muligt. Brande spredes hurtigt.

Bygning sikkerhed grænseflader

Bygning sikkerhed grænseflader gør en awesome ting. De bruger magnetisme til at lukke døre, der er åbne for at fælde brand og røg i til et område af bygningen. De også holde op med at tillade gennemstrømningen af røg gennem luftkanaler og lufte systemer. Formålet med denne del er at holde ilden fra breder sig eller bliver værre før brandmænd kan komme til scenen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com