Vægttab for vegetarer

09/02/2011 by admin

Blot at spise en vegetarisk kost, vil ikke holde dig nødvendigvis sundt eller på din idealvægt. Folk betragter undertiden vegetarer som sundhed guruer. Men vegetarer og veganere kan spise lige så usundt som kød spisere, og som alle mennesker, de skal gøre bevidst valg af rigtige fødevarer.

Funktioner

Vegetarer vælger ikke at spise kød, som omfatter fjerkræ, svinekød, oksekød og fisk og skaldyr. Veganere vælger ikke at spise noget, der kommer fra et dyr, herunder kød, mejeriprodukter, æg, og i de fleste tilfælde, honning. Veganere også vælge ikke at bære animalske produkter som læder, silke og uld. Folk kan vælge at vedtage vegetarisk eller vegansk kost for moralsk eller sundhedsmæssige grunde.

Effekter

Mens vegetarisk kost kan være sundere end kost, der indeholder store mængder af kød, stadig mange vegetarer kamp med vægten spørgsmål. Den bedste måde at tabe sig og holde det ud er at spise de anbefalede ni frugter og grøntsager om dagen. De fleste amerikanere spiser alt for meget kød og forarbejdede fødevarer. Begrænsning af disse elementer vil føre til vægttab. Vegetarer får deres protein fra meget sundere kilder, som bønner, nødder og soja, men forarbejdede fødevarer er stadig rigeligt i vegetarisk kost. Mange vegetarer spiser også mejeri, men osten er en ekstremt opfedning fødevarer. Grænse forarbejdede fødevarer, mejeri, høje kalorieindhold drikkevarer og sukker, og du vil tabe. Indarbejde en daglig øvelsesprogram i din normale rutine vil hjælpe dig med at nå dit vægttab mål endnu hurtigere.

Misforståelser

Tanken om, at vegetarer er tynde og ikke bekymre sig om deres kalorieindtag er forkert. En anden misforståelse er, at den eneste begrundelse for ikke at spise kød fra vegetar Fællesskabet er at dræbe dyr er forkert.

Betydning

Mange mener, at en vegetarisk kost er mere fordelagtigt for planeten ved at vælge at forbruge fødevarer, der er lavet af mere effektive metoder end at hæve og slagte husdyr.

Tidsramme

De fleste mennesker se en forbedring i den måde, de ser og føler inden for uger eller endda dage vedtage en vegetarisk kost. Spise sunde fødevarer kan føre til at føle sig mere energisk og til sidst vægttab.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com