Tegn & symptomer af Sinus problemer

11/04/2011 by admin

Tegn & symptomer af Sinus problemer

Bihuler er små hulrum i knoglerne i kraniet, der er fyldt med luft. Den vigtigste funktion af bihuler er slim sekretion. Nasal passager kan blive blokeret, når inficerede væske sæt i, og dette kan forårsage problemer med bihulerne. Symptomerne på problemer med bihulerne er svarer til tegn på forkølelse, men mere alvorlige i nogle tilfælde.

Smerter og pres

Ansigtssmerter og pres kan være et tegn på problemer med bihulerne. Normalt opstår denne type smerter efter en forkølelse, influenza og endda fra allergi. Membraner er hævede, og slimproduktion stiger, hvilket resulterer i blokerede passager i sinus hulrum. Blokerede forbindelsesveje forhindre luft og slim fra flyder frit, som kan skabe tryk inde i bihulerne. Smerter og pres kan være omkring området næse, pande, under øjnene og kan endda påvirke tænderne.

Nasal Stuffiness

Der er store kamme inde i næsebor kaldes muslingebenene. Disse muslingebenene har store fartøjer inden for. Hvis den indvendige foring af næsen bliver fyldt med bakterier og bakterier, blodkar i den turbinate bliver hævede, forhindrer luft passerer igennem. Dette vil forårsage nasal stuffiness. Længere perioder af nasal stuffiness kan være et tegn på problemer med bihulerne. En sprøjte af saltvand spray, damp fra et varmt brusebad eller en varm komprimere kan bidrage til at mindske hævelse.

Nasal dræning

Nasal dræning kan være et fælles tegn på problemer med bihulerne. Drænvand fra hævede bihuler kan være tyk og nogle gange en gul eller grøn farve. I nogle tilfælde, kan den overskydende Slim forårsage en blokering i det eustakiske rør, der løber mellem næsen og øret. Desværre, dette er, hvordan nogle øreinfektioner begynde. For at tynde Slim ud, drikke masser af vand og bruge en vaporizer eller luftfugter, der vil øge fugtighed i luften.

Tab af lugten

Sinus problemer kan medføre et tab af lugtesansen. Når en passage er blokeret, ikke kan luften flyde frit gennem næseborene, derfor reducere lugt receptorer. Tilbagevendende problemer med bihulerne kan forårsage skader på nerve væv, at rederierne næsen. Saltvand næsespray kan bruge til at rense den nasale passager, men bør kun anvendes midlertidigt. Varm komprimerer kan påføres ansigtet for at reducere hævelser og hjælpe tillade luft og lugte at passere igennem.

Hoste og trængsel

En dårlig hoste og langvarig overbelastning kan være et symptom på problemer med bihulerne. Bihulerne udskiller slim, der føres til svælget, beliggende i regionen i halsen. Dette slim er derefter sluges ind i maven og de fleste gange, generer ikke en person. Sinus dræning øges, hvis der er en infektion, der er til stede. Den overskydende drænvand løber ind i halsen, svælg, luftrør og endda i lungerne, som er årsag til brystet overbelastning og en hoste.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com