Gadgets til hukommelsestab i seniorer

09/24/2011 by admin

Gadgets til hukommelsestab i seniorer

Seniorer, der lider af hukommelse på grund af demens, Alzheimers eller en anden betingelse kan være meget frustrerende. Ikke alene er daglige liv svært, men det kan også være farligt at personen lider af hukommelsestab. En række gadgets arbejder hårdt på at hjælpe seniorer huske ting, og undgå potentielt farlige situationer.

Medicin dispensere

For seniorer tager medicin og lider af hukommelsestab, kan en automatisk medicin dispenser gøre en verden af god. På grund af hukommelsestab, kan hun glemmer en dosis eller tage for meget medicin, når hun ikke kan huske den dag-piller. En programmeret automatisk medicin dispenser vil åbne op, når dagens medicin er forfalden og forblive låst for resten af dagen. Disse automater er tilgængelige på butikker, der sælger produkter til seniorer og personer, der lider af Alzheimers.

Kalendere

En uheldig bivirkning til senior-relaterede hukommelsestab er at glemme den dag, måned eller år. På grund af de nyere former for teknologiske fremskridt, bærbare elektroniske enheder for seniorer for at minde dem om vigtige dage og begivenheder. Du kan programmere disse gadgets med aftaler og vigtige datoer samt viser den nuværende dato og år. En kalender clock er en anden gadget nyttigt at en senior lider af hukommelse. Disse er typisk væggen eller skrivebord ure med ikke kun tid, men den aktuelle dag og dato som ændring automatisk hver dag.

GPS

En bærbar GPS er gadget nyttigt at seniorer lider af hukommelsestab. Disse er de håndholdte enheder med programmerede adresser og destinationer med nem-at-læse kort samt stemme-aktiveret retninger. Hvis du har et familiemedlem eller en ven, der skal være på et bestemt sted og skal rejse alene, program adresse til GPS så at han vil kunne gøre det der, uden at fare vild.

Hukommelse billede telefon

Glemmer telefonnumre er en fælles frustration for seniorer med hukommelsestab. De fleste telefoner har evnen til at programnumre, så i stedet for at huske et 10-cifret telefonnummer, vil hun kun skal huske ét nummer. Men selv der kan være svært, hvilket er hvor en hukommelse billede telefonen kommer handy. Disse telefoner har fire eller fem billeder i højre side af telefonen, stor nok for en senior til at se klart. Hun skal kun afhente modtageren og skubbe billedet af den person, hun ønsker at kalder. Programmere billeder med telefonnumre ved at følge nogle få enkle kommandoer. De laver gode gaver til seniorer.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com