Hvordan at få passe hurtigt

09/25/2011 by admin

Hvordan at få passe hurtigt

Hvis du ønsker at få passe hurtigt og nyde din nye tonet krop i tide til sommeren, er du ikke alene. Mange mennesker ønsker at kaste ekstra pounds som vejret bliver varmere, og med disse solide strategier, du kan autorisere op hurtigt og tabe sig i tide til sommeren.

Instruktioner

• Den grundlæggende formel for vægttab er at brænde flere kalorier end du tager pr. dag. Den bedste måde at fremskynde dit stofskifte og brænde flere kalorier, selv mens de hviler, er at udøve. Sidde og skrive ud en motionsplan, som du kan passe ind i din tidsplan. Sørg for at planlægge med hviledage (en om ugen) så vil du være mere tilbøjelige til at holde sig til din plan. Mange mennesker begynde ud gung-ho på en øvelse program, men ikke få resultater, fordi de får brændt ud og give op alle sammen. Planlægning vil forhindre at.

• Vælge en øvelse, som du gør, fordi du vil være mere tilbøjelige til at holde sig til det. Kører, svømning, dans, vandreture, vandreture, cykling og arbejder på de elliptiske maskine er alle store cardio øvelser, der forbrænder en masse kalorier. Vælge en at gøre seks gange om ugen i mindst en halv time om dagen, eller en time, hvis du ønsker at tabe sig endnu hurtigere. Hvis du keder let, prøv at blande det og laver forskellige cardio øvelser på forskellige dage. Se sammenkædede artikler nedenfor for retningslinjer på oprettelse af en kørende plan.

• Spiser sundt. Det lyder som sund fornuft, men det er overraskende hvor mange fødevarer, vi spiser, har lidt at ingen ernæring og bare pack på pounds. Opmærksomme på etiketter og undgå at spise ud, hvis det overhovedet er muligt. De fleste restauranter serverer meget højt fedtindhold, højt kalorieindhold og højt natrium fødevarer. Endda en veggie sub på Quiznos er fyldt med fedt, så sørg for at tjek næringsdeklarationen god tid, hvis du beslutter dig at spise ude. Se nedenstående link for næringsdeklarationen på populære restauranter.

• Drik masser af vand at bo spise hydreret, masser af frugt, fiber-rige fødevarer og friske fødevarer. Undgå forarbejdede snack fødevarer og holde sig væk fra desserter, hvis du virkelig mener det alvorligt om at miste vægt. Prøv yoghurt og frugt med granola eller friske bær til en velsmagende dessert eller mellemmåltid. Grøntsager og popcorn også gøre store gumlede fødevarer uden en masse kalorier.

• Holde dig motiveret af udstationering op et billede af hvor du var tyndere, eller gøre en opmuntrende collage med ord og billeder, inspirere og motivere dig. Husk, jo hårdere du arbejder, jo større din belønning vil være for din sundhed og billede.

Tips & advarsler

  • Sørg for at konsultere din læge før du starter en øvelsesprogram.
  • Hvis du føler nogen skarp eller vedvarende smerter under træning, stoppe og konsultere din læge for at sikre du ikke er alvorligt såret.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com