Hvad er Cyclobenzaprine hydrochlorid?

08/05/2011 by admin

Cyclobenzaprine hydrochlorid (eller Hcl) er en almindeligt ordineret muskelafslappende og antidepressiv. Mens stoffet bærer nogle potentiale for misbrug, er det reguleret som en receptpligtig medicin, men ikke klassificeret som et kontrolleret stof. Risikoen for afhængighed er decideret lav, som er risiko for overdosis, selv om særlig forsigtig skal træffes at aldrig blande Cyclobenzaprine Hcl med monoamin oxidase hæmmere eller MAOI, for risikoen for hyperserotonemia. Spørgsmål relateret til kontraindikationer mellem medicin bør rettes til din læge eller apotek.

Bruger

Cyclobenzaprine Hcl er almindeligt anvendt både som en muskelafslappende og en vedligeholdelse medicin til behandling af depression. Nylige undersøgelser har også vist, at medicinen har nogle effekt som en alternativ "kvindelige Viagra." Den mest almindelige præskriptive bruges som en muskelafslappende. Derudover er Cyclobenzaprine Hcl korrekt ordineret til behandling af patienter, der lider af fibromyalgi.

Fælles mærkenavne

Cyclobenzaprine Hcl er i øjeblikket markedsføres under varemærkerne Flexeril (fås i 5-10 mg tabletter), Fexmid (7,5 mg tablet), og en udvidet-release, daglige dosis medicin Amrix (15 og 30 mg kapsler). Cyclobenzeprine Hcl med den tilsvarende formulering ville være generisk tilsvarende. (dvs. "cyclobenzeprine hcl 5mg fane" for Flexeril 5mg fane.)

Potentielle lægemiddelinteraktioner

Cyclobenzeprine har været kendt for at interagere negativt med alkohol og nogen central nervesystemet beroligende midler, tricykliske antidepressiva og, som nævnt ovenfor, eventuelle monoamin oxidase (MAO) hæmmere. Drøfte aktuelle medicin med din læge eller apoteket til at reducere risikoen for en negativ lægemiddelinteraktion.

Misbrug

Tilfælde af misbrug der involverer Cyclobenzeprine Hcl er ikke ualmindelige, om stoffet ikke anses af DEA at kræve forordning videre end det, som gælder for grundlæggende receptpligtig medicin. Cyclobenzeprine Hcl er ikke-narkotiske, og derfor ikke en planlagt klasse af kontrollerede stoffer.

Fælles eller mulige bivirkninger

Bivirkninger forbundet med brugen af Cyclobenzaprene Hcl omfatter agitation (almindelig hos ældre patienter), sløret syn, depression, døsighed, tørhed i munden, hovedpine og svær svimmelhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com