Citron honning olie kolon afvænning

12/04/2011 by admin

Citron honning olie kolon afvænning

Kolon afgiftning (detox) er en alternativ medicinsk behandling til formål at fjerne affald og giftstoffer fra kolon og tarmkanalen. Der findes en række produkter og metoder for kolon afvænning. Et populært valg er brugen af citron, honning og olie.

Citron honning olie detox er en all-naturlige opskrift, fri for enhver barske kemikalier.

Historie

Udrensning af tyktarmen kan spores tilbage til egypterne. De troede toksiner dannet som følge af nedbrydning i tarmene. Den opløste materiale derefter flytter ind i kredsløbet forårsager dårligt helbred. Denne proces betragtes som "auto-forgiftning", tanken om, at mad ind i tarmen og rådner.

Som fremskridt i det videnskabelige samfund mislykkedes at vise støtte til colon afvænning fordele, faldt det i unåde. Men i de seneste år praksis af kolon udrensning og afgiftning har undergået en genopblussen i de alternative medicinske samfund. Fællesskabet hævder der er anekdotiske beviser for fordelene ved kolon rensning og detox.

Ting du skal bruge

Citron honning olie detox opskrift er en variation af Master Rens udviklet i 1941 af Stephen Burroughs. For det, skal du bruge to spiseskefuld friskpresset citronsaft, en spiseskefuld af honning (helst økologisk), en spiseskefuld olivenolie, ti ounce af destilleret vand og 1/10 spsk cayenne peber pulver (valgfrit).

Bland alle ingredienser og nyde. Der er flere meninger om varighed og daglige mængde du bør indtage. Stærke fortalere for drikke anbefale forbrugende kun denne løgnehistorie for en uge til syv dage under tilsyn af en kvalificeret biopat eller herbalist. En mere realistisk tilgang ofte praktiseres drikker et glas af citron honning olie detox drikke om morgenen på tom mave. Dette kan gøres sikkert på daglig basis. Dog anbefales det altid at konsultere din læge før du begynder enhver ny kost regime.

Fordele

Citroner er meget høj i C-vitamin, som forbedrer kroppens evne til at fjerne toksiner. Herbalists mener, når de tages regelmæssigt citroner fungerer som en tonic til leveren og stimulerer det at bedre udføre sine daglige mave og udrensning funktioner. Citroner er også menes at opløse galdesten og er en overlegen krop alkalizer.

Honning tilbyder antioxidant og udrensning egenskaber for vores kroppe. Sin søde smag også blødere bitterhed citronsaft.

Olivenolie menes at have en mild afførende virkning, og cayennepeber øger stofskiftet og undertrykker sult, mens din krop er nyder renselsesproces.

Mens juryen er stadig ude på nytten og nødvendigheden af kolon udrensning og afgiftning, kan det være et klogt valg at gå med en all-naturlige indstilling såsom citron honning olie metode.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com