Hvordan til at rense kolonet hurtigt

09/12/2011 by admin

Selv om kolon renser kan involvere udvidede livsstilsændringer, mange mennesker er ikke i stand til at gøre en hurtig eller blive veganere for liv, men de stadig ønsker at drage fordel af denne afgiftende proces. Af denne grund er der kolon-udrensning teknikker, der er hurtig og vil ikke afbryde din nuværende rutine. Colon irrigations kun tage en halv time, og naturlægemidler ikke-vane-dannende laksantia kan tvinge affald ud inden for en dag eller to, selv hvis din normale kost ikke ændres.

Instruktioner

• Tage urte afføringsmiddel pillerne, indtil du har regelmæssig afføring. Hvis du allerede har afføring mere end én gang dagligt, springe dette trin, men ifølge Dr. Richard Schultze, en myndighed om naturmedicin, 97 procent af hans patienter har brug at gøre dette først.

• Tager kolon-udrensning pillerne, og fortsætte med at tage de beroligende piller, hvis det er nødvendigt. Drik din vægt i ounce af destilleret vand hver dag.

• Få et lavement eller Colon kunstvanding behandling hvis det er nødvendigt at holde din afføring regelmæssigt, især hvis Rens er gjort i forbindelse med en vand eller juice hurtig. Hvis din afføring under kolon rense blevet sjældnere end én gang dagligt, i dette trin kan være nødvendig for at undgå giftige oprustning.

• Kolonet rense ender efter et sæt antallet af dage, eller når de rensende tabletter er alle blevet forbrugt. Tilbage til din normale kost langsomt, eller du kan have kramper. Du kan ikke ønsker at vende tilbage til din gamle kost, afhængigt af dine resultater.

• Stop drikke destilleret vand følgende kolonet rense, da det mangler mineraler, din krop har brug for på lang sigt. Stoppe med at tage urte afføringsmiddel pillerne når regelmæssighed er blevet etableret--de ikke skulle være vane formning.

Tips & advarsler

  • De fleste-effektiv kolon renser er gjort desuden til at afholde sig fra at spise raffineret mel, forarbejdede fødevarer og animalske proteiner. Undgå sodavand, energidrikke og koffein for bedre resultater under din Rens. En kolon rense kan tage alt fra tre dage til tre uger.
  • Lavementer bør ikke anvendes mere end én gang hver 24 timer. Mulige bivirkninger omfatter dehydrering, elektrolyt ubalance og anal perforering. En vand-kun hurtigt med et kolon rense repræsenterer den hurtigste måde for at afvænning, men der er potentielle sundhedsmæssige risici forbundet med det, der bør drøftes med en læge. Enhver kolon rense er gjort i forbindelse med et fast bør drøftes med din sundhed praktiserende læge. Du skal have regelmæssig afføring under rense, eller du kunne lide virkningerne af giftige oprustning i din krop.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com