Tips på at komme igennem tilbagetrækning

09/08/2011 by admin

Tips på at komme igennem tilbagetrækning

Tilbagetrækning fra et vanedannende stof lægger et pres på din fysiske og mentale velbefindende. At have en liste over tips til at henvise til, når der beskæftiger sig med disse symptomer er yderst hjælpsom. Inkorporerer elementer af self-pleje i din liste spiller en stor rolle i at komme igennem abstinenser. At have et støttesystem under tilbagetrækning stress hjælper dig med at behandle symptomerne.

Søvn

Få nok søvn kan være et vigtigt element i behandlingen af abstinenssymptomer. Kroppen har brug for tid til at få det vanedannende stof ud af dit system. At give din krop ekstra resten vil lade den gøre det. Giver dig mulighed for mere søvn end du ville under normale omstændigheder tillade dig at tage ekstra god pleje af dig selv i denne hårde tid.

Distraktion via Vær

Yoga, klatring på en gym eller kører i parken er alle distraktioner via øvelse. Disse er øvelser du kan gøre med en gruppe eller alene, afhængigt af hvad du føler du har brug for på tidspunkt symptomerne bosætte sig i. Fysisk aktivitet giver mulighed for en adedict at komme ud af hjernen og give kroppen noget andet at fokusere på end det vanedannende stof det craves når abstinenssymptomer spark.

Praktiserende egenomsorg

Egenomsorg er især vigtigt, når der beskæftiger sig med abstinenser. Spise godt, kontrol med en sponsor Hvornår skal være, blid motion og tilstrækkelig søvn er alle vigtige elementer af egenomsorg. Denne type af egenomsorg vil lette de fysiske og psykiske virkninger af abstinenssymptomer. Et andet element af self-pleje er at ikke presse sig selv fysisk og mentalt under tilbagetrækning nød.

Lægeligt tilsyn

At være lægeligt overvåget mens går igennem tilbagetrækning er en sikker måde at behandle symptomerne. Læger og rådgivere i et medicinsk miljø kan hjælpe patienten sikkert arbejde gennem de fysiske og følelsesmæssige problemer, der kommer med trække sig ud af en vanedannende stof.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com