Fordelene ved Eyebright urt

11/26/2011 by admin

Fordelene ved Eyebright urt

Eyebright urt er traditionelt blevet brugt i Europa og Asien for sine helbredende fordele i luftveje og øjne sundhed. Det har beroligende kvaliteter, der lindre slimhinderne irritation.

Fordelene ved Eyebright urt

Eyebright (Øjentrøst officinalis) er en naturlig plante til Europa og Asien. Det vokser på enge og begynder blomstrer i sensommeren. Eyebright vokser sommetider som en parasit, knytte sig til små værtsplanter og stjæler næringsstoffer. De antenne dele af planten er lægemidler.

Eyebrights handlinger

Ifølge David Hoffmann i sin bog "The nye holistisk naturlægemidler", Eyebright er en astringerende, inflammatoriske modulator og anti-bluetongue.

Komponenter af Eyebright

Eyebright indeholder garvesyre, harpiks, glykosider og flygtige olier. Ifølge Phyllis Balch indeholder i sin bog "Prescription for ernæringsmæssige Healing," Eyebright også calcium, krom, mangan, selen og jern plus vitaminer B og C.

Eksterne ydelser af Eyebright

Eyebright bruges som en rede, sterile komprimere eller øjet vask for lidelser der involverer irritation af slimhinderne. Eyebright lindrer konjunktivitis, blefaritis, allergier, øje stamme og øjenirritation. Det rydder vision og reducerer eye tåreflåd og stikkende.

Interne fordele ved Eyebright

Eyebright te eller tinktur forbedrer eye sundhed og åndedrætsproblemer såsom nasal overbelastning og betændelse i bihulerne.

Naturlægemidler kombinationer

Goldenseal, Golden stang og hyldeblomst forbedre Eyebrights helbredende egenskaber.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com