Hjælpe med medicinske regninger i Pennsylvania

07/11/2010 by admin

Hjælpe med medicinske regninger i Pennsylvania

Ifølge Pennsylvania Association for Realtors viser resultaterne af en 2010 undersøgelse, 47 procent af de adspurgte pennsylvanerne rapporteret uventede medicinske regninger som årsag til deres hjem gå i afskærmning. Hvis du er overvældet af medicinsk gæld eller en lav indkomst bosat i Pennsylvania, der har brug for hjælp til at betale for lægeregninger, har staten flere muligheder.

Medicaid

Du kan kvalificere dig til lægelig bistand fra staten, hvis du er syg eller handicappet og opfylder retningslinjerne for lav indkomst. Hvis du har brug for hjælp betale tilbage medicinske regninger, kan du være berettiget til dækning dating tilbage tre kalendermåneder før den måned, du først begynder at modtage Medicaid. Du kan ansøge om fordele ved at udfylde en ansøgning online. Kontakt Pennsylvania Department af offentlig velfærd, Office af medicinsk bistandsprogrammer i Harrisburg, hvis du har spørgsmål om støtteberettigelse. For hospitalet regninger ældre end fire måneder, kontakte sygehuset hvor du modtaget behandling og spørge om du kvalificere dig gratis pleje under hospitalets velgørenhed pleje politik. Hospitaler, at drage fordel af skattelettelser eller acceptere tilskud fra regeringen er forpligtet til at give nogle velgørenhed pleje til beboerne i Fællesskabet.

CHIP

Hvis du har børn i alderen 18 og yngre der er uforsikret, kan de kvalificere sig til gratis eller billig sygeforsikring gennem children's Health Insurance Program. Selv om den føderale regering finansierer programmet, er hver medlemsstat ansvarlig for administration af sine egne. Afhængigt af din families årlige husstandsindkomst og hvor mange personer opholder sig i hjemmet, dine børn kan kvalificere sig til gratis eller til nedsat pris sygeforsikring gennem CHIP.

Gratis eller prisnedsat pleje

Undertiden lokale sundhedsfagligt personale, der ønsker at give noget tilbage til samfundet tilbyder gratis eller prisnedsat lægehjælp til området individer. Gratis klinikker ofte specialiserer sig i de medicinske tjenester, de leverer. Støtteberettigelse krav for at modtage gratis eller billig pleje kan variere meget. De fleste gratis klinikker basere berettigelse på en procentdel af den lokale fattigdomsgrænse. Årlig indkomst og familiens størrelse bruges til at afgøre dette. Særlige medicinske tjenester er ofte tilgængelige via nonprofit-agenturer og regering-sponsorerede programmer. Du kan kvalificere dig gratis eller prisnedsat medicinsk pleje selv om du ikke er berettiget til staten lægehjælp. Mange programmer yde lægelige ydelser til både lave og moderate indkomster uforsikrede børn og voksne. Gratis eller glidende skala offentlige sundhedsklinikker give normalt medicin, barnets vaccinationer og radiologi og lab tjenester til personer, der opfylder betingelserne.

Rabatter på lægelige ydelser

Nogle læger og hospitaler tilbyder rabatter på medicinske regninger til patienter, der ikke har en sygeforsikring og skal betale deres medicinske regninger ud af lommen. I tilfælde du er underforsikret og din sygesikring betaler kun en del af din medicinske omkostninger, kan du kvalificere sig til at have den resterende saldo tilgivet eller kun har til at betale et mindre beløb end hvad du faktisk skylder. Tal med din sundhedspleje udbyder og forklare situationen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com