Hvad er Guggul bruges til?

11/25/2011 by admin

Ofte, er olier udvundet fra nysgerrige steder og i banebrydende manerer til at hjælpe med vores sundhed. Guggul, en harpiks, taget fra et træ, fundet i Indien, har været brugt i utallige år af Ayurvedic praktiserende enten af sig selv som en aktuel agent eller indtages oralt. Harpiksen er høstet om vinteren, så olien udvindes til brug.

Kolesterol

Guggul har vist at sænke kolesteroltallet, selv om der er en mere dramatisk sænkning af kolesterol når guggul tages i kombination med hvidløg som en del af kosten. Reduktionen af kolesterol er akkrediteret til guggul øge leverens evne til at binde til LDL eller dårlige, kolesterol dermed tager det ud af blodbanen. Guggul er også blevet fundet for at øge mængden af HDL eller gode, kolesterol i blodet, forbedre kolesterol-forholdet.

Udrensning

Kendt for sin afgiftning påvirkninger, kan guggul bruges til at rense kroppen når det tages i pille eller flydende form. For at højne dens rensende egenskaber, altid tage guggul som anvist, med masser af vand.

Skjoldbruskkirtlen

Guggul stimulerer også skjoldbruskkirtlen, som er gavnlig til at fremskynde kroppens stofskifte og reducere vægten. Selvom der i øjeblikket ikke anvendes som en standard vægttab stof, har guggul ordineret for at hjælpe når kæmper mod fedme.

Hjertet klog

Guggul kan også beskytte hjertet mod skadelige agenser, såsom kræftfremkaldende stoffer, som har kræft danner egenskaber, indført i kroppen. Derudover hæmmes blodplader, der ville ellers klumper sig sammen til at danne blodpropper i at gøre det med guggul behandlinger.

Gigt

Guggul har vist sig at have visse anti-inflammatoriske egenskaber og har været anvendt til behandling af leddegigt og slidgigt. Det har også været brugt som en hovedpine og smerte reliever, og efter en intens motion arbejde til at lindre ømme muskler.

Overvejelser

Konsultere din læge før du tager nogen nye medicin, urter eller olie supplement. Hvis du har en thyroid eller en leverlidelse, nøje overvåge din brug af guggul og bruge det kun under en læges pleje. Mavesmerter, diarré og kvalme er almindelige bivirkninger af guggul, så deler nogen symptomer, du oplever med din læge. Tag ikke guggul, mens gravid eller forsøger at blive gravid, da der ikke har været tilstrækkelig test udført under graviditet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com