Hvad er fordelene ved Depression?

11/18/2011 by admin

Depression, en alvorlig medicinsk tilstand, påvirker mænd, kvinder og børn. Konsekvenserne af depression, herunder dårlig fysisk og mental sundhed, er veldokumenterede. Fordelene ved depression tænkte ikke altid tilsyneladende er betydelige og ganske gavnligt.

Betydning

Symptomer på depression omfatter følelser af angst, sorg, apati, skyld og håbløshed, samt ømhed og smerter, ændringer i appetit, søvnforstyrrelser og selvmordstanker. At overvinde disse symptomer ofte fører til bedre generelle sundhed, både mentalt og fysisk.

Overvejelser

Depression, en af de mest almindelige psykiske lidelser i verden, stadig en af de mest under behandlet. Når behandlet, anerkendt og behandlet ændringer i personlighed, opstår sundhed, tillid og outlook.

Ekspert indsigt

Dr. Paul Keedwell, af Institut for psykiatri på Kings College i London, en ekspert på humørsvingninger fastholder, at alle mennesker er modtagelige for depression, når de står med stress. Keedwell hævder, at depression ikke er en menneskelig fejl, men en menneskelig forsvarsmekanisme. Mild og moderat depression tvinger en sund revision af personlige forhold.

Fordele

Februar 2008 artikel offentliggjort i BBC News Magazine bemærkede, at det faktum, at depression har eksisteret i og overlevet i lang tid, (så langt tilbage som hulemand) og ikke været expunges af evolution, point til den konklusion, at depression har hjulpet den menneskelige race bliver stærkere, og hjalp menneskeheden til at overleve.

Funktion

De. Keedwelll fastholder, at depression kan hjælpe en person med videre fra eller ud af en dårlig, destruktiv eller misbrug situation. Det kan få folk til at ændre, finde nye karriere og retning og revidere urealistiske forventninger.

Potentielle

Depression kan generere modstandsdygtighed og frigøre kreativitet ifølge undersøgelser af Dr. Keedwell. Undersøgelserne også konkludere, at depression kan øge empati og medfølelse, som syge bliver mere attune til og opmærksom på andres følelser og mangler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com