Sådan Fortæl Hvis et tandimplantat er kommet skrues eller mislykket

12/09/2011 by admin

Sådan Fortæl Hvis et tandimplantat er kommet skrues eller mislykket

Park Avenue parodontale Associates er tandimplantater mellem 90 til 95 procent pålidelige. Men tandimplantater kan og gør mislykkes for en lang liste over grunde, lige fra skade til oral sundhedsproblemer. Hvis du har implantater, lære symptomerne, så du kan fange problemet tidligt og se din tandlæge, før alvorlige skader er gjort.

Instruktioner

• Test din implantat for stabilitet. Hvis implantatet føles løs mens du spise eller tale, eller hvis det føles løs at røre, implantatet kan have mislykkedes. Din implantater skal føle sig stærk og stabil som dine egne tænder, så løshed er et rødt flag der er et problem.

• Tune ind i din smerte. Smerte eller ømhed omkring din implantater er et tegn på fiasko.

• Anmodning en X-ray. Hvis du har mistanke om, at en af dine dentale implantater har undladt, er den eneste måde at vide med sikkerhed, at få din tandlæge udføre en X-ray. Scanningen vil afsløre ikke kun hvis implantatet har blive skruede eller mislykkedes, men også, hvis problemet med implantatet selv eller hvis der er et problem i din kæbe, der har kompromitteret din implantat.

Tips & advarsler

  • God mundhygiejne vaner, herunder tandbørstning og tandtråd to gange dagligt, kan reducere chancen for tandimplantat fiasko. Spørg din tandlæge om råd om god mundhygiejne vaner.
  • Aldrig ignorere tegn på problemer med din tandimplantat. Du kan skade tænderne omkringliggende, din kæbe og implantatet selv.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com