Hvad er Hot Packs bruges til?

01/15/2012 by admin

Varme pakninger kan være små eller store og brugt dem til en række forskellige formål. Gøre din egen varme packs ved at oprette en lille "pude" og fylde den med ris; varme det i mikroovnen, når du har brug for det. Kommercielle varme packs bruger kemikalier til at skabe varme, enten gennem bevarer varmen fra en mikroovn eller kogende, eller gennem en eksoterme kemiske reaktioner.

Lette ømme muskler

Varme øger blodtilførslen til det område, hvor den anvendes, som kan hjælpe slappe af ømme muskler. Du skal bruge en forholdsvis stor varme pack, hvis du vil anvende det til bagsiden eller skulder området eller købe specielle skulder og hals varme packs, at drapere over dine skuldre. Anvend ikke varme umiddelbart efter en skade; bruge ice de første to dage.

Holde organer varm

I koldt vejr hjælper alt, hvad du kan gøre for at holde varmen. Kigge efter små varme pakninger, som du kan holde i hænderne eller holde sig til dine fødder. Placer en stor varme pack under tæpper af din seng til at varme sengen op, før du går på vågeblus. Nogle dykkere også bruge varme packs til at holde deres våddragter varm, især når dykker dybt afstande.

Holde maden varm

Hvis du ønsker at spise i aftes rester, men ikke har adgang til en mikrobølgeovn, holde din mad varm ved hjælp af en varme pack. Bruge en isoleret container sammen med den varme pack til at gøre dette mere effektivt.

Baby flaske varmere

Du bør ikke mikroovn modermælk eller formel, så det kan være en udfordring at opvarme babys flaske, når du er på farten. En varme pack, der ombrydes omkring baby's bottle kan holde det varme indtil fodringstid. Test af mælk, før du giver det til baby være sikker på, at det ikke er for varmt.

Forhindre hypotermi

Store varme pakninger kan forebygge mod hypotermi, hvis der er en chance for, at du får fanget i kulden. Varme packs er et afgørende element for vinteren skiløbere, vandrere og campister.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com