Urter, der Rengør Mucoid Plaque i tyktarmen

01/18/2012 by admin

Mucoid plaque kan være årsag til flere former for fordøjelsesproblemer. Brugen af naturlægemidler behandlinger har været nyttigt at mange i fjernelse af denne plaque fra kolon.

Historie

Richard Anderson, N.D., N.M.D opfandt udtrykket "mucoid plaque." Dr. Anderson beskrevet mucoid plaque som en usund ophobning af unormale Slim sagen på intestinal væggene. Denne sag er produceret, når kroppen har været udsat for stoffer, tungmetaller, salt, alkohol, parasitter, skadelige mikroorganismer og deres toksiner, forarbejdede fødevarer og giftige kemikalier.

Dr. Anderson lavet en metode til at rense denne Slim efter flere helbredende forsøg på grund af at være tæt på døden og lider af hukommelsestab, smerter og træthed i 1983. Han tilføjede en speciel diæt for at opretholde en sund basisk balance i sit system.

Betydning

Mucoid plaque kan bremse fordøjelse, næringsstof absorption og affald udskillelse. Det kan skabe et paradis for parasitter og skadelige bakterier. Det kan give intestinal toksiner til dvæle, forårsager kolon kræft og gastrisk karcinomer. Når denne plak ikke er udskilles med jævne mellemrum, vil det vokse tykkere og afføring vil overholde, forårsager langsom afføringer eller forstoppelse. Det kan også forårsage gastriske nød og flatulens. Nogle urter har en beroligende virkning, som vil bidrage til at gøre afføring lettere. Andre vil støtte i udrensning og fjerne giftstoffer fra kroppen og andre vil give væsentlige fordøjelsesenzymer.

Typer

Afførende urter, såsom buckthorne bark, cascara sagrada og fersken blade støtte i afføring.

Udrensning urter, såsom Berberis rod, blå, violet blade, Fuglegræs, ingefær, mullein blad, psyllium frøskaller, græskarkerner, kelp, og gul dock rense ved at stimulere frigivelsen af toksiner og udrensning mucoid plaque og fedt ophobninger i tarmen.

Fordøjelsessystem urter, Lucerne, mælkebøtte rod, pebermynte blad, fennikel frø og lakrids rod vil tilbyde vigtige enzymer til at støtte i fordøjelsen og opløsningen af madrester.

Overvejelser

Mange gange, er kolon rensning ledsaget af fastende. Faster kan omfatte at afholde sig fra at spise forarbejdede fødevarer og tillader kun lys supper eller bouillon og frugtsaft, som godt som drikker masser af vand.

Nogle kolon-udrensning kits er meget dyre. Separat urter kan mikses i de rette doser for meget færre penge. Se din naturlægemidler specialist eller naturlige ernæringsekspert for hjælp på dette område.

Forholdsregler

Selvom mange af disse urter kan bruges sammen til at bekæmpe mucoid plaque, skal pleje tages i administrerer dem i passende doser. Psyllium, den vigtigste ingrediens i mange kommercielle bulk laksantia, indeholder et højt niveau af opløselige fibre til støtte i at fjerne affald, men det kan også fremme gas opbevaring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com