Effektiviteten af cigaret advarselsmærkater

07/27/2011 by admin

Effektiviteten af cigaret advarselsmærkater

Siden 1965, har tobaksselskaber været tvunget til at udskrive advarsler på deres cigaret labels, at forbrugerne advares om sundhedsmæssige problemer forbundet med brugen af cigaretter. I flere lande, er disse advarsler udvidet med grafiske billeder, der er beregnet til at fraråde brugen af disse produkter. Ikke desto mindre, mere end 40 millioner rygere bosat i USA alene, ifølge en undersøgelse fra 2007 foretaget af Centers for Disease Control og forebyggelse. Er cigaret advarsler effektive, eller har deres effektivitet faldet siden de blev oprindeligt introduceret i 1965?

Brug af billedadvarsler

Siden 2001, har næsten to dusin lande rundt om i verden indført love, der kræver billedadvarsler skal trykkes på etiketter på cigaretter. Blandt en liste over disse lande er store områder som Indien, Brasilien og Egypten. Mange billedadvarsler, som dem, der udskrives i Canada, er stor nok til at fylde 50 procent af en cigaret etiket. Disse visuelle advarsler er beregnet til at kommunikere, sundhedsfarer forbundet med rygning til en målrettet kundeunderlag, kan enten være analfabeter eller uuddannede vedrørende forskellige risici ved rygning. Undersøgelser foretaget blandt kinesiske rygere, ikke-rygere og ungdom har tilkendegivet, at billedadvarsler er mere effektive end kun tekst-advarsler i stigende holdninger af unddragelse mod rygning (Se Reference 1).

At reducere Allure

Som følge af snedige reklame eller blot indflydelsen af gruppepres, begynder ca. 90 procent af rygerne rygning før de når en alder af 13 (Se Reference 2). Efter den cigaret mærkning og reklame Act 1965 skal advarsler være trykt på cigaretten etiketter. Fordi disse advarsler er ofte udtrykt som tab-indrammet meddelelser understreger negative langsigtede virkninger af rygning, teenagere har tendens til at se disse advarsler som irrelevant. Tyder på, at mange unge overvurderer deres evner til at bekæmpe de langsigtede virkninger af rygning, såsom risikoen for kræft, og tror måske, at de vil kunne stoppe med at ryge efter behag.

Løsning af sundhedsmæssige bekymringer

En frygtsom reklamekampagne, indført i 1965, foreslog, at rygning "kan være" farligt for ens sundhed. I 1984, fire mindre forsigtige meddelelser erstattet denne oprindelige advarsel, hver formuleret med specificitet. Mens én besked hævder, at "Rygning forårsager lungekræft," en anden hedder det at "Rygning af gravide kvinder kan resultere i føtal skade". Undersøgelser har vist, at emner, der udgør forbrugermarkeder, der er direkte målrettet i tobak reklamekampagner er ofte dårligt informeret om risici forbundet med rygning. Derudover betragtes sundhedsadvarsler på cigaretter som instruktions enheder af sådanne emner, der er ofte tilbøjelige til at ændre deres adfærd som følge af disse advarsler.

Indflydelse på salg

Ifølge en 1989 undersøgelse foretaget af den USA Department of Health and Human Services, faldet pr. indbygger cigaretforbruget i USA drastisk siden i midten af 1960 ' erne. Ud over regering-mandat advarsel etiketter, broadcast reklame forbud samt kraftigt øget cigaret kan afgifter have været ansvarlig for at reducere rygning forbrug med op til 30 procent. I midten af 1990 ' erne blev endda cigaretsalget fra automater genstand for regulerende foranstaltninger. Ikke desto mindre fortsat teenagere skal tiltrækkes til at forbruge cigaretter skyldes deres popularitet af brugen og smukt designet emballage.

Huller i forståelse

Forbrugere i lande, der kræver omfattende eller grafisk advarsler skal udskrives på cigaret pakker har tendens til at blive bedre informeret om risici forbundet med rygning end dem, der bor i lande, der ikke kræver sådanne advarsler (Se Reference 3). Undersøgelser har vist, at mennesker, der ikke var udsat for omfattende eller grafisk advarsler udviser betydelige forskelle i deres forståelse af rygning risici. De kan være uvidende om en række særlige sundhedsmæssige risici, såsom impotens, der er forbundet med rygning. Derudover kan de ikke være klar over det fulde omfang af sådanne risici.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com