Antibiotika for en urin-infektion

07/26/2011 by admin

Urin infektioner, eller urinvejsinfektioner, er infektioner i urinvejene, som omfatter nyrer, blære, urinlederne og urinrøret. Den mest almindelige form for urinvejsinfektion er en blæreinfektion. Urinvejsinfektioner er meget almindelige, forårsager mere end 8,3 millioner læge besøg hvert år, Ifølge National Institutes of Health. I de fleste tilfælde er oral antibiotika alle, der er nødvendige for at rydde op en infektion.

Symptomer

Almindelige symptomer på en urinvejsinfektion omfatter hyppig trang til at urinere, smerte eller brændende mens vandladning og blod i urinen. Andre symptomer på en Urinvejsinfektion er afhængig af hvor infektionen udvikler. Mennesker med en nyre-infektion kan opleve kvalme og opkastning, høj feber, ryg og side smerter og shakes og kulderystelser. Blæren og urinrøret infektioner kan forårsage en let feber og bækkensmerter eller pres.

Behandling

Mennesker med en urinvejsinfektion vil blive ordineret en af flere typer af antibiotika, herunder ciprofloxacin, levofloxacin, amoxicillin, Nitrofurantoin og Trimethoprim-sulfamethoxazol. Antibiotika, der er ordineret og behandlingens varighed er typisk afhængig af typen af bakterier, der forårsager infektionen. De fleste patienter, der tager antibiotika vil begynde at føle sig bedre inden for en dag eller to for at starte medicinen, men det er vigtigt at afslutte alle de foreskrevne medicin. Hos patienter med meget svær urinvejsinfektioner muligvis antibiotika gives mundtligt på et hospital.

Tilbagevendende infektioner

Nogle mennesker, typisk kvinder udvikler mange urinvejsinfektioner. I disse tilfælde er antibiotika typisk bruges forskelligt til at hjælpe behandle infektionen. For eksempel kan kvinder, der udvikler urinvejsinfektioner som følge af seksuel aktivitet ordineres enkelt doser af antibiotika for at blive taget efter at have sex. Folk, der har tilbagevendende urinvejsinfektioner kan også gives længere doser af antibiotika eller blive ordineret antibiotika skal træffes på det første tegn på en infektion.

Årsager

Bakterierne er ansvarlig for at forårsage en urinvejsinfektion. Urin er normalt sterilt, men hvis bakterier er introduceret til urinvejene og får en chance for at formere sig, en infektion kan resultere. I de fleste tilfælde bakterier føres først ind i urinvejene i urinrøret men kan rejse gennem systemet inficerer forskellige dele af urinvejene.

Risikofaktorer

Kvinder er meget mere tilbøjelige end mænd til at udvikle en urinvejsinfektion, og kvinder, der er seksuelt aktive er endnu mere tilbøjelige til at få UTI. Omkring 20 procent af kvinder vil have en UTI i deres levetid, Ifølge National Institutes of Health. Andre risikofaktorer for urinvejsinfektioner omfatter diabetes eller andre medicinske tilstande, at gå på kompromis immunsystemet, langvarig brug af katetre, nyresten og bruge sæddræbende og membraner til prævention.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com