Kroniske muskel & ledsmerter

10/23/2011 by admin

Kroniske smerter i muskler og/eller led kan være blandt de mest ubehagelige og invaliderende betingelser at leve med. Kroniske smerter er kedelig og generelt varig længere end tre måneder, fordi muskler og ledbånd giver kroppen med sin naturlige evne til at flytte og funktion og skal anvendes ofte. Korrekt diagnose, forståelse og behandling er afgørende for at bekæmpe symptomerne, som følge af kroniske smerter.

Diagnose

Kronisk smerte er som regel diagnosticeret af en læge eller læge. Mens hver sag og type vil variere, er kroniske former for muskel- og ligament smerter typisk alvorlige nok til at gengive gennemsnitlige, over-the-counter smertestillende ineffektive. Fysisk terapi, kirurgi og receptpligtig medicin er konventionelle muligheder til dem, diagnosticeret med kroniske smerter.

Årsager

De mest almindelige årsager til kronisk samlet og muskel smerter er betændelse og skader som knogle pauser og knoglebrud. Disse kommer ofte i formen sports-relaterede skader som senebetændelse og tendonosis (muskel og fælles stamme forårsaget af forstuvninger eller ledbånd atrofi). Iført sko for små eller uden ordentlig polstring kan let føre til kronisk mund muskelsmerter over tid. Mennesker med gigt oplever ofte en form for kroniske smerter på grund af alder og den naturlige nedgang i deres samlinger. Derudover resultere komplikationer involverer knogler, såsom sammensatte frakturer, ofte i kaster og langvarig ubehag.

Behandling

En læge vil sandsynligvis ordinere fysioterapi og/eller receptpligtige smertestillende midler at forhindre muskelatrofi og kedelig smerte. Andre former for behandling kan omfatte kirurgi for at justere knogler eller erstatter revet muskel. En støbt muligvis også bruges til at forhindre, at overskydende aktivitet omkring det berørte område. Følg din læges råd, og forsøg ikke at bruge det ramte led eller muskler mere end han antyder. Dette vil fremskynde recovery og nedsætte mængden af smerter forårsaget.

Homøopati

Flere mennesker har henvendt sig til homøopatiske behandlinger til at hjælpe med kroniske smerter. Hvis dette er en metode, der er ordineret til dig af din terapeut eller læge, er der flere forskellige metoder til homøopati til at overveje. Aromaterapi, som indeholder lavendel, kamille eller citron græs har været kendt for at slappe muskler og fremme afspænding. Akupunktur og friktion massage kan udføres af en professionel terapeut til kedelig smerte.

Når korrekt behandling har været anvendt og smerte begynder at kedelig, er der et par hjem retsmidler, der kan være selvadministrerede. Frysning en flaske tre fjerdedele, fuld af vand og rullende det langs det berørte område sløver smerter og forhindrer betændelse. Derudover kan let massage være selvadministrerede til hænder, fødder, arme, ben og skuldre ved at anvende creme eller olie og ved hjælp af cirkulære gnide bevægelser med hænderne til at stimulere nerver.

Forebyggelse/løsning

Forebyggelse vil altid være den bedste form for behandling for kroniske smerter. Bære ordentlig-montering sko med polstring hvis du er på fødderne i lange perioder. Ignorer ikke muskel- eller ledsmerter, hvis det varer mere end et par minutter. Forsøg aldrig at fysisk udøve en muskel eller fælles hvis det forårsager ubehag. Bære ordentlig polstring, gear og beskyttelse, hvis du er involveret i sport eller aktiviteter, der indeholder høje niveauer af fysisk aktivitet. Træne og strække dagligt i 30 til 60 minutter for at styrke muskler, forbedre fleksibilitet og forebygge skader.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com