Middel mod overskydende mave Gas

06/26/2010 by admin

Overskydende mave gas er ubehageligt, pinligt og kan endda være smertefulde. Der er flere årsager til overskydende mave gas, især omkring helligdage. Spise rige fødevarer, overspisning, stress og drikke kulsyreholdige drikkevarer eller alkohol kan alle forårsage luft i maven, oppustethed og mavesmerter. Der er dog flere helbredelsesmetoder for overskydende mave gas.

Årsager til overskydende mave Gas

En fælles måde at helbrede overskydende mave gas er ved at spise pebermynte eller at tage pebermynte kapsler. Pebermynte er kendt for beroligende en dårlig mave, beroligende irritabel tyktarm og medvirken fordøjelsen. Du kan enten tygge eller drikke frisk pebermynte blade. Hvis du tygge har bladene kun én eller to ad gangen. Den bedste måde at indtage pebermynte er at forberede en te. For at gøre dette, hæld en kop kogende vand over 1 eller 2 tsk tørret pebermynte blade. Stejle blade i vandet i 10 minutter og derefter stamme cup. En anden måde at oprette te er ved at tilføje et eller to dråber af pebermynte olie i en kop vand. Hvis du foretrækker at tage pebermynte i kapsel form tage to kapsler om dagen for de bedste resultater. Være opmærksomme på, at mens pebermynte kan hjælpe med at lindre overskydende gas, det kan også forårsage halsbrand.

En anden måde at eliminere problemer i din mave er at spise hyppige og mindre måltider, i stedet for de standard tre store måltider om dagen. Jo større måltid, jo sværere er det for maven at fordøje. Hvis du spiser mindre måltider vil det reducere mængden af bakterier i maven, som producerer gas, ifølge det nationale fordøjelsessystemet sygdomme Clearinghouse.

Der er flere medikamenter kan man fjerne gas. Pepto-Bismol er sandsynligvis den mest populære medicin til maven gas. Tage en spiseskefuld af "lyserøde ting" efter et måltid. Andre gode medicin og kosttilskud til tarmluft omfatter Beano, simethicone, aktivt kul, betain saltsyre og Nux vomica.

Den mest oplagte måde at undgå lider af luft i maven er ved at skære visse fødevarer ud af din kost – især junk fødevarer. Fødevarer som bacon, bagels, klid, majs chips, frugtjuice, kager, saltkringler, popcorn og kartoffelchips kan forårsage mave gas og har lidt næringsværdi. Mejeriprodukter kan også forårsage flatulens. Mange mennesker har svært ved at fordøje laktose, en sukker findes i mælk. Hvis du tror du er laktose intolerant kan du enten fjerne disse produkter fra din kost eller begynder at tage Lactaid, som har et særligt enzym, der nedbryder sukker i mejeriprodukter, ifølge The Independent.

Hvis smerten i maven er svær bør du se en læge. Mavesmerte og gas kan sommetider angive betingelser, der har brug for lægehjælp, herunder sår og galdesten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com