Jordnøddesmør forbrænde fedt?

08/16/2011 by admin

Jordnøddesmør forbrænde fedt?

Jordnøddesmør er en af de mest populære fødevarer i landet. Opfundet af George Washington Carver i slutningen af 1800-tallet, består det dybest set af jorden ristede jordnødder og jordnøddeolie. Det packs en ernæringsmæssig punch, fordi det indeholder store mængder af fiber, protein og hjerte-sunde fedtstoffer. Men når de forsøger at tabe sig, vil det hjælpe dig forbrænde fedt?

Er det hjælpe dig forbrænde fedt?

Peanut butter brænder ikke fedt. Det er faktisk en kilde til fedt. De flerumættede og monoumættede fedtstoffer i jordnøddesmør er godt for hjertet, fordi de hjælper slippe arterierne af overskydende kolesterol. American Heart Association anbefaler, at disse typer af fedtstoffer erstatte mættet fedt i din kost. Fedt indeholder dog stadig dobbelt så mange kalorier som protein eller kulhydrat.

Jordnøddesmør og en sund kost

Selvom jordnøddesmør ikke brænder fedt, kan det hjælpe dig tabe sig i det lange løb. En ønskelig vægttab kost er højt indhold af protein og fiber og lavt indhold af mættet fedt og transfedt. Fibre og protein udfylder næringsstoffer, der ikke vil tilføje for mange kalorier til din kost. Peanut butter har alle disse kvaliteter, hvilket er hvorfor er en ideel snack, hvis du forsøger at tabe.

Næringsværdi

Ud over sin protein, fibre og sundt fedt indhold indeholder jordnøddesmør også mere end 30 essentielle vitaminer og mineraler. Disse omfatter niacin, folat, kalium og vitamin E. Niacin er et B-vitamin, der hjælper med at omdanne fødevarer til energi. Folat er afgørende for at fremme celledeling, hvilket gør det et vigtigt næringsstof under graviditet og barndom, faser i livet når væv vokser hurtigt. Kalium er en elektrolyt og holder en normal vandbalance mellem cellerne. E-vitamin er en antioxidant og holder skadelige molekyler kaldet frie radikaler skader i huden væv. Ikke kun kan jordnøddesmør hjælpe dig tabe sig, det kan også bidrage til din generelle sundhed.

Bruger

Jordnøddesmør er ikke kun for sandwiches. Du kan også spise det spredes på selleri sticks, hele korn crackers eller æbler. Det gør også en velsmagende supplement hummus eller i saucer for thailandske og asiatiske retter. Hvis du har lyst, kan du endda spise det lige fra krukken. Bare sørg for du stikning til en rimelig portionsstørrelse!

Overvejelser

Jordnøddesmør er et hjerte-sund og næringsrig mad. Men det bør kun indtages i moderate mængder. En afbalanceret kost lavt fedtindhold og højt i frugt og grøntsager anbefales af de fleste sundhedsprofessionelle. Også, jordnøddesmør er ikke for alle. Nogle mennesker har mild til svær jordnøddeallergi, hvilket betyder, at af sundhedsmæssige årsager, de skal undgå jordnødder helt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com