Vigtige telefonnumre jeg skulle Have under et jordskælv

08/19/2011 by admin

Vigtige telefonnumre jeg skulle Have under et jordskælv

Af alle naturkatastrofer er jordskælv den mest uventede. Jorden begynder at ryste uden advarsel, så familierne kan finde sig spredt i forskellige steder, såsom skole, arbejde, hjem eller golfbanen. Jordskælvsskader forstyrrer travel, utilities og kommunikation, hvilket nedsætter ankomsten af hjælp og genopretning af offentlige tjenester. Federal Emergency Management Agency (FEMA) tyder på, at en liste over telefonnumre være del af genopretningsplanen for din familie.

Nødhjælp

Sværhedsgraden af jordskælvet og din nærhed til sit epicenter diktere hvor meget skade på ejendom, afbrydelse af grundlæggende tjenester og skader du vil have hjælp til at håndtere. Opbevare en liste over "ikke-akut" telefonnumre til politi og brandvæsen til brug, hvis de lokale 9-1-1 system overbelastning. Indsamle telefonnumre til det nærmeste walk-in mindre akut klinikker og hospitaler. Omfatte lokale og nationale gratis telefonnumre til katastrofe støtte grupper leverer mad og husly, såsom den amerikanske Røde Kors og/eller Frelsens hær. Liste over telefonnumre af føderale, statslige og lokale kriseberedskab agenturer. Centers for Disease Control og forebyggelse også foreslå dine nødtelefon liste indeholder kontakt numre for den el, gas og vand selskaber at service dit område.

Personlige forbindelser

Behandle muligheden for familiemedlemmer at være adskilt når et jordskælv rammer ved at udpege en lokal slægtning eller ven og en, der bor i en anden stat som kontaktperson for alle familiens medlemmer til at ringe til at indberette deres placering og tilstand. Som FEMA'S Emergency beredskab tjekliste noter, lokalopkald er ofte mere vanskeligt at gennemføre end out-of-state telefonopkald efter et jordskælv. Sørg for alle i familien har de kontakt numre og ved, hvordan man bruger dem. Den amerikanske Røde Kors tilbyder gratis clearinghouse for at lade venner og familie ved din status. Efter et jordskælv, ring 1-866-GET-INFO til at registrere. Indsamle telefonnumrene til naboer, så du kan kontrollere dem og give, modtage eller indkalde enhver nødvendig støtte. Liste over telefonnumre til lokationerne og børns skoler og daginstitutioner.

Business af levende

Forberede et jordskælv omfatter efter jordskælvet planlægning. Du har brug for telefonnumre til din forsikring agent eller selskab at begynde krav processen for beskadigede eller ødelagte ejendom. Lejere skal have præcise oplysninger om kontaktpersoner for deres udlejer eller ejendom manager. Tilføje telefonnumre til din bank, kreditforening og/eller pant service til din nødsituation kontaktliste. Medtage telefonnumre af praktiserende læger og dyrlæger, især hvis nogen familiemedlemmer eller kæledyr har løbende medicinske tilstande, der kunne stole på akutte medicinske procedurer resultater eller skal forvaltes med regelmæssig medicin. Plan for det jordskælv destruktive magt til at påvirke din adgang til aktuelle beholdninger af sådanne lægemidler og være parat til at få tilladelse til deres erstatning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com