Sådan Cool kemiske forbrændinger på huden

12/16/2011 by admin

Ætsninger kan forekomme i et vilkårligt antal steder, herunder hjem, skole og arbejde, især i fabrikker, som bruger en masse kemikalier. Forbrændinger sker normalt, når en syre- eller alkalibehandling stoffet kommer i berøring med huden eller slimhinderne. Toilet rengøringsmidler, batterisyre, maling flyttefirma, lime, opvaskemaskine produkter, metalforbindelser og kulbrinter er alle almindelige årsager til kemiske forbrændinger. Smerter som følge af en kemisk forbrænding kan være mild til svær afhængigt af stoffet og den gang var det venstre på eksponeret hud. Behandling af en kemisk forbrænding er magen til nogen brænde. Målet er for at køle ned i huden, berolige ofret og forebygge infektion.

Instruktioner

Instruktioner

• Hurtigt og grundigt fjerner den kemiske, der årsag til brænde. Skyl af kemikalier med køligt vand fra hanen i mindst 20 minutter. Fortsætte indtil offer oplever færre smerter. Skal du muligvis til at skrubbe ud kemikalier, der har tørret. Fjerne enhver smykker eller tøj, der er kommet i kontakt med kemiske.

• Anvende en kold, våd komprimere til webstedet af brænde. Dette vil hjælpe køle ned i huden og lindre brænde. Wrap område med en ren klud, stram nok til at beskytte det uden at afskære omløb. Skyl det forbrændte område igen hvis offeret fortsætter med at føle en svær brændende fornemmelse.

• Tage ibuprofen til at mindske smerter og hævelse. Dette vil give midlertidig lindring og tillade dig at sove og slappe af, som begge er meget vigtige, når at inddrive fra en burn.

• Behandle blæret, irriteret, brændende hud med aloe vera gel. Gel fra blad af aloe planten virker effektivt til at afkøle og lindre huden efter en kemisk forbrænding.

Tips & advarsler

  • Sørg for at beskytte brænde fra infektion ved at dække det med en ren klud, men anvender ikke nogen antibakterielle salve uden at konsultere en læge.
  • Brug ikke vand til at rense kemiske forbrændinger skyldes metallisk natrium, lithium, magnesium og kalium, fordi de reagerer med vand. Bruge mineralsk olie i stedet.
  • Hvis offeret oplever en stor eller svær kemisk forbrænding, extreme chok, bleghed, åndenød, feber eller enhver anden usædvanlig symptom, bør han eller hun være hastet til hospitalet straks.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com