Årsager og helbredelser af kramper i benene

10/04/2011 by admin

Kramper kan helt sikkert forstyrre dit liv, ikke kun i løbet af vågne timer, men især af kvaliteten af din søvn, hvis dit ben kramper kommer om natten. Selv om årsagerne til kramper i benene er mange og varierer fra individuel til enkelte, der er måder at hjælpe slippe af med dem.

Årsager

Nogle gange kan kramper være et resultat af en mangel på visse mineraler eller enzymer i kroppen. De kan også komme som følge af motion uden ordentlig stretching. Nogle mennesker lider med kramper i årevis, før de finder en løsning, der virker for dem. Uanset af hvilken grund er kvinder mere tilbøjelige til kramper i benene end mænd. Nogle medikamenter, såsom statin narkotika og diuretika kan forårsage kramper.

Fælles helbredelsesmetoder

Supplere din kost med calcium, kan kalium og magnesium være løsningen for dig. Mangedobbelt, er kramper forårsaget af dehydrering. Sørg for at drikke masser af vand. Bruge en varmepude, så snart ben begynder at krampe. Bær sokker i seng. Prøv skiftevis en varmepude med en ice taske. Stræk dine ben og fødder om aftenen. Nogle læger vil ordinere en muskelafslappende, hvis kramper forekommer om natten.

Ualmindeligt behandlinger

Drikke tonic vand om aftenen kan hjælpe. Du kan også prøve at blande 2 tbsp. honning med 2 tbsp. eddike i varmt vand og drikke det i aften. En elektrolyt udskiftning drink, såsom Gatorade, kan hjælpe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com