Sådan køber du nød p-piller

06/29/2010 by admin

Akut p-piller er godkendt af US Food and Drug Administration (FDA) for at hjælpe i forebyggelsen af graviditet. Denne type prævention kan bruges så længe fem dage efter sex. Selv om denne type p-piller ikke er så effektiv som prævention, kan det minimere chancerne for graviditet. Men før du køber denne pille, det hjælper for at have et par tips.

Instruktioner

• Få en recept for dette produkt. I øjeblikket, er der ni stater, der ikke kræver en recept for at købe de nød p-piller, herunder Washington, Alaska, Californien, Hawaii, Maine, Massachusetts, New Hampshire, New Mexico og Vermont. Hvis du ikke bor i disse stater, skal du få en recept fra din læge.

• Besøg din lokale apotek. FDA har godkendt de nød p-piller (Plan B) sælges af en licenseret apoteket. Før du besøger din lokale apotek, call og kontrollere, hvis de sælger det. En licenseret apoteket skal være pligt til at sælge de nød p-piller.

• Forstå aldersgrænse på dette produkt. FDA har godkendt de nød p-piller til kvinder, der er ældre derefter 18. Hvis du er yngre 18, besøge din læge for at tale om andre muligheder til dig.

• Vise din licens til apoteket. FDA kræver, at de køber pille for at få vist identifikation. Hvis du ikke har dit kørekort eller stat identifikationskort, sælge apoteket kan ikke lovligt nødsituation p-piller.

• Spørg om forsikring refusion. Nogle sygeforsikringsselskaber vil refundere dig for køb af akut p-piller. Sørg for at medtage din kvittering, når du indsender et krav.

Tips & advarsler

  • Mænd kan også købe nødsituation p-piller. FDA vil tillade mænd over 18 år til at købe denne medicin. Det er imidlertid vigtigt at forstå recepten bør tages af kvinder kun.
  • Forstå, at apotekerne er meget nøjeregnende med aldersgrænse på akut p-piller. Barr Pharmaceuticals, det firma, der producerer dette produkt, debiteres med overvågning apoteker at sikre, at de ikke ignorere aldersgrænsen.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com