Hvordan bliver en akkrediteret Herbalist

10/14/2011 by admin

Hvordan bliver en akkrediteret Herbalist

Alternativ medicin er at få udbredt opmærksomhed og popularitet i USA. Hvad var engang betragtet som alternativ er nu ved at blive mainstream. Folk er at finde sundhedsmæssige fordele i urte-behandlinger og værdsætter den healing de modtager fra ikke-kemisk medicin. Mange forsikringsselskaber dækker faktisk nu akupunktur og herbalist behandlinger under deres pleje. At blive en akkrediteret herbalist kan være en meget givende og indbringende karriere flytte. For at modtage akkreditering, tage du kurser gennem en akkrediteret skole. Uddannelsesportalen hedder, "Akkreditering tilbydes af Rådet for naturopatisk medicinske uddannelse og lokale akkreditering provisioner."

Instruktioner

• Søgning for skoler, der tilbyder store selskaber i naturmedicin. Skoler med de stærkeste naturmedicin programmer har tendens til at være alternativ medicin skoler. Akupunktur skoler; de fleste tilbyder en naturlig medicin program. Der er en række universiteter, der tilbyder grader i naturmedicin. Være den skole, du overvejer er akkrediteret. Disse akkrediteret grader i urte-behandlinger kan falde ind under titler i naturopatisk medicin, orientalsk medicin eller traditionel kinesisk medicin.

• Indsnævre dit valg af skoler og nå ud til indlæggelser afdelingerne på hver enkelt. Forberede en liste over kvaliteter og spørgsmål, der er vigtige for dig. Du vil gerne spørge, hvem de er akkrediteret af, hvad er klasse forholdet mellem studerende til instruktører, hvor stor er deres bibliotek, hvad er deres placering sats, gør de tilbyder klinisk uddannelse, hvad er satsen, graduering, hvis skolen har en på jorden urtehave, skal de tilbyde business og marketing kurser, og hvilke tjenester, giver de mulighed for deres kandidater. Også forhøre sig om længden af deres program, omkostninger, og hvis finansielle bistand er tilgængelig.

• Planlægge en aftale at turnere campus på hver skole, du er interesseret i. Spørg, hvis du kan sidde på nogle klasser. Beslutte, hvilken skole er rigtige for dig.

• Begynde dit program. Komplet alle almen uddannelse kurser du har brug for din naturlige medicin grad. Disse kurser er meget botanik og videnskab-orienterede. Få jorden works. Efterhånden som programmet skrider frem, dine kurser vil blive fokuseret langt mere i specialiserede naturlægemidler undersøgelser. Bestemme den herbalist, du gerne vil være, da der er mange specifikke herbalist områder af undersøgelsen. Eksempler omfatter kvinders sundhed, aromaterapi, migræne behandling og havearbejde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com