Hvordan kan jeg indstille op et socialarbejde Program i Home Health Care?

08/13/2011 by admin

Hvordan kan jeg indstille op et socialarbejde Program i Home Health Care?

Mange hjem sundhedspleje organer samarbejder med andre lokale behandlere for at arrangere tjenester, de ikke kan leverer, herunder socialt arbejde programmer. Imidlertid kan tilbyder en integreret socialt arbejdsprogram inden for agenturets hjem sundhedspleje give flere fordele til patienter, herunder lettere adgang til socialarbejdere og stærkere kontinuitet i plejen blandt udbydere. Derudover kan det gøre aspekter af hjem helbred omhu levere jobs nemmere da sygeplejersker og sygeplejerske hjælpere, fysioterapeuter og andre udbydere har en udpeget person at kontakte når patienter skal socialsektoren tjenester.

Instruktioner

• Bestemme socialrådgiveren rolle og omfanget af programmet socialt arbejde inden for dit hjem sundhedspleje agentur. Fælles ansvar omfatter koordinering transport til sundhedsrelaterede tjenester uden for hjemmet, hjælpe patienter med at opnå forsikring eller hjælp betale for sundhedsudgifter, at sikre patienter har adgang til fornødenheder som mad og tøj, evaluerer patienter for tegn på misbrug eller forsømmelse blandt sårbare befolkningsgrupper, eller vurderingen af, om en patient kan forblive uafhængigt i sit hjem.

• Udarbejde en skriftlig beskrivelse af omfanget af programmet socialt arbejde og socialrådgivers ansvarsområder. Baseret på disse beskrivelser og hvor stor agenturets aktuelle patient belastning er, beslutte hvor mange socialrådgivere du tror din agentur behov for at håndtere effektivt programmet socialt arbejde.

• Oprette et budget for programmet, socialt arbejde, og udpege en person til at føre tilsyn med dette budget. Efter behov, afgøre, om nogen socialarbejde tjenester kan faktureres til forsikringsselskaberne, og fastlægge procedurer for passende indtægter capture. Indføre socialt arbejde dokumentation standarder til støtte for krav til fakturering, Plejekoordinering og overholdelse af lovgivningen.

• Leje socialrådgivere at implementere dit nye program. Sørg for de personer, du leje mødes minimumskvalifikationer for socialrådgivere som krævet af statslige love vedrørende hjem sundhedspleje. Selvom det kan være mindre strenge end for socialrådgivere i andre sundhedssektoren indstillinger, afhængigt af din statens love, kan hjem sundhedspleje agenturer ikke nødvendigvis være forpligtet til at hyret licenseret socialrådgivere, selvom disse arbejdstagere er ofte stadig forpligtet til at have en vis grad af uddannelse.

• Underrette dine patienter af den nye socialt arbejdsprogrammet dit firma har udviklet, og give dem en liste over udbudte med relevante kontaktoplysninger. Informere dine medarbejdere samt udbydere og andre sundheds-agenturer du regelmæssigt partner med, om dit nye program og hvad de kan forvente.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com