Hvilke vitaminer fremme sund hår & vækst?

09/15/2016 by admin

Hvilke vitaminer fremme sund hår & vækst?

Sundt hår og fremme hårvækst afhænger får nok af de rigtige vitaminer hver dag. Hvis du ikke spiser nok vitaminer og mineraler, eller ikke spiser nok generelt, dit hårvækst kunne bremse og du kunne opleve hårtab. Recept produkter indeholdende en cocktail af gavnlige vitaminer kan vende skader, og mange fødevarer indeholder de vitaminer, der er nødvendig for at opretholde sunde hår.

B-vitaminer

En række af B-vitaminer er nødvendige for at opretholde sunde hår: vitamin B-12, vitamin B-6, vitamin B-9 (folinsyre) og vitamin B-3 (niacin).

Vitamin B-12 findes primært i kød, æg og fjerkræ, og ifølge Dr. Ted Daly, de fleste kvinder, der besøger læger søger hjælp med hårtab er fundet for at have en B-12 mangel. Vitamin B-6, a-vitamin fra fødevarer som æggeblommer og lever, siges at skabe melanin. Melanin giver de pigmenter, der holder håret fra going gray. Niacin (vitamin B-3) fungerer godt, når kombineret med biotin.

Vitamin A

A-vitamin, et antioxidant findes i fødevarer som gulerødder, broccoli og kød, fremmer en sund hovedbund. Din krop har brug for a-vitamin for at producere sebum, en olie på hovedbunden.

C-vitamin

Vitamin C er en antioxidant, der findes i frugter som appelsiner, kiwi og ananas. Dette vitamin hjælper med at opretholde kapillærerne, bringer blod til dit hår follikler. C-vitamin er kendt for at fremme regenerering af hår og negle.

E-vitamin

E-vitamin, findes i fødevarer såsom sojabønner og nødder, øger blodcirkulationen i hovedbunden, giver håret til at vokse hurtigere.

Beta-caroten

Gulerødder er en rig kilde af beta-caroten, men du kan finde denne vitamin i en række andre frugter og grøntsager samt.

Biotin (H-Vitamin)

Vitamin H, mere almindeligt kendt som biotin, er en almindelig ingrediens i produkter ordineres til patienter, hår-tab. Ifølge Dr. Andrew Lessman er"Biotin en vigtig komponent i den naturlige hår fremstillingsproces. Det er vigtigt at ikke kun vokse nye hår, men det spiller også en vigtig rolle i den generelle sundhed i hud og negle." Det er svært at få det fulde beløb af biotin en person skal have hverdagen gennem fødevarer alene, så mange dermatologer anbefaler at tage biotin kosttilskud.

Essentielle fedtsyrer (EFAs)

Essentielle fedtsyrer, omega-3, omega-6 og omega-9, er fremstillet af fødevarer som valnødder og fisk.

Jern

En mangel på jern kan føre til anæmi. Anæmi er en af de almindelige årsager til hårtab, især hos kvinder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com