Hvad er byg græs?

09/21/2014 by admin

Hvad er byg græs?

Når det kommer til sundhed kosttilskud, listen er lang og forvirrende. Sundheds-food butikker sælger en bred vifte af produkter, og hver er designet til at løse visse sundhedsspørgsmål. I dag, er en af de mere populære kosttilskud byg græs og sin slægtning, hvede græs. Disse kosttilskud pack næringsstoffer at deres fortalere mener, at hjælpe med at afværge sygdomme og giver kroppen med et løft.

Fakta

Byg er en bred vifte af korn dyrkes kommercielt af landmænd. Fleste af afgrøden er vokset i korn bælte stater som Kansas og Nebraska. Korn del af planten høstes til brug i en bred vifte af opskrifter. Byg er den vigtigste ingrediens i øl og også anvendes i supper og andre opskrifter. Skyde eller stilk af Byg anlægget er benævnt byg græs. Selv om ikke så almindeligt anvendt i madlavning, byg græs er blevet populær som en helsekost supplement på grund af sin næringsstoffer. Det er ofte sælges i helsekost butikker.

Identifikation

Byg anlægget eller Hordeum vulgare, er udstyret med to adskilte dele. Byg korn er en rav-farvet del af anlægget, der udvikler sig i den øverste ende af stokken. Byg græs er den lyse grønne skyde, der stiger op fra jorden godt før kerner udvikler. Byg græs er høstet ca 200 dage efter spiring, når skud er mindre end en fod høje. Det adskiller sig fra hvede græs, et lignende produkt, der sælges som et sundhed kosttilskud. Hvede græs kommer fra hvedeplante, en fætter af Byg anlægget.

Funktioner

Byg græs er populær som en helsekost supplere i dag fordi det pakker mange forskellige næringsstoffer. Med hensyn til ernæring er byg græs mere tæt forbundet med grønne grøntsager end med kornene anlægget producerer. Byg græs er rig på vitaminer A, C, B1, B2, folinsyre og B12. Det opgraderingspakker også en sund dosis af calcium, jern, kalium og klorofyl. Derudover leverer byg græs ni essentielle aminosyrer, som kroppen ikke kan producere selv. To teskefulde af byg græs indeholder 17 kalorier og 1,4 gram protein.

Bruger

Ifølge Dr. Nicholas Perricone, byg græs øger god ernæring. Perricone siger byg græs er blevet solgt som en sundheds-supplement, eftersom den første halvdel af 1900-tallet, da kiosker tilbød tørret byg græs. I dag, byg græs sælges ofte i pulverform, pille eller i frisk form. Frisk byg græs bruges til at lave juice. Ifølge Yoshihide Hagiwara, en japansk læge og grundlægger af en virksomhed, der sælger byg græs, bør brugere tage 2 til 6 gram byg græs pulver to til tre gange om dagen. Normalt kan opløse brugere pulveret i vand eller juice.

Fordele

Ifølge Perricone er byg græs og sin fætter hvede græs en kort liste over "superfoods" at pakke masser af sunde fordele. Perricone siger undersøgelser har vist at byg græs og andre "grønne" fødevarer har gavnlige virkninger for kolesterol, blodtryk og forebyggelse af kræft. Han sammenligner klorofyl, det stof, der giver blade og planter deres grønne farve, til hæmoglobin, som transporterer ilt gennem kroppen via røde blodlegemer.

Teorier

Nogle forskere mener byg græs er en kraftig antioxidant, der hjælper kroppen med at ødelægge frie radikaler, ustabile celler, der kan forårsage acne, sår og endog kræft. Ifølge Dr. Allan L. Goldstein, en biokemiker ved George Washington University School of Medicine, synes nøglen til byg græs anti-oxidant magt at ligge i alpha-tocopherylsuccinat hidrørende. Goldstein siger dette stof er en slægtning af vitamin E og synes at hæmme flere typer af kræft, herunder leukæmi, hjernesvulster og prostatakræft. Ifølge en oktober 1999 artikel i naturlig sundhed magasin, dog havde ingen kliniske forsøg foretaget for at dokumentere gyldigheden af disse påstande.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com