Hjulkrone olie sikkerhed

05/21/2014 by admin

Hjulkrone olie sikkerhed

Almindelig Hjulkrone vokser i Middelhavsområdet, hvor det har længe været anvendt som et naturlægemiddel middel mod ondt i halsen, hoste og depression. I dag er olie presset fra plantens frø, pakket i kapsler og bruges til at behandle en række lidelser. Imidlertid har været rejst spørgsmål om dets sikkerhed.

Fordele

Hjulkrone olie har en høj koncentration af gamma linolensyre (GLA), en fedtsyre, der virker som en anti-inflammatorisk i kroppens indviklede hormonelle system. Kliniske forsøg har fundet at mega doser af boragoolie reduceret hævelse og lettet smerter i reumatoid artrit patienter.

Risici

Hjulkrone olie indeholder også umættede pyrrolizidine alkaloider (PAs), en kemisk forbindelse, der skader leveren. PAs ophobes i kroppen over tid, og har potentiale til kompromis leverfunktionen alvorligt.

Andre bivirkninger

Mange producenter af ernæringstilskud fjerne PAs fra hjulkrone olie og mærke deres produkter som "PA-fri." Men selv PA-fri hjulkrone olie kosttilskud kan forårsager forstoppelse og kvalme. Mennesker, der lider af leverskader, gravide og børn bør se en læge før du tager hjulkrone olie kosttilskud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com