Hvad er betydningen af fotosyntesen i naturen?

02/19/2011 by admin

Hvad er betydningen af fotosyntesen i naturen?

Den naturlige verden er konstant under indflydelse af processer, der opretholder plante, dyr og menneskelige aktivitet. Selv om disse processer er afgørende for jordens struktur, som vi kender det, er mange af dem usynlige for det blotte øje. For eksempel, fotosyntese giver mange fordele til den naturlige verden men er ikke synlig for befolkningen.

Hvad er fotosyntese?

Clermont College biologi afdeling forklarer at fotosyntese er den proces, hvorved nogle planter og alger omdanne lysenergi til carbon energi, gemme det som glucose, der giver ernæring til anlægget. Den faktiske proces sker i grønkornene, at giver nogle planter deres grøn pigment.

Opretholder livet

Planter og alger, der er afhængige af fotosyntese til at oprette og lagre energi blive mad til mange andre organismer, overførsel af energi til organismer på alle niveauer i fødekæden. Når planteædere spiser planter, absorbere de energien gemt af planter gennem fotosyntese. Når kødædere forbruge planteædere, forbruger de også den oplagrede energi oprindeligt taget til fange af planter og senere af planteædere. Nedbrydere foder ud af væv fra døde kødædere, også absorbere den energi, der passerede gennem fødekæden fra planter, planteædere og rovdyr.

Forbedrer luftkvaliteten

Arizona State University Center for bioenergi og fotosyntese angiver, at menneskets afhængighed af fossile brændstoffer har resulteret i en stigning i kuldioxid i atmosfæren, forårsager mange miljøproblemer. Fotosyntese hjælper med at fjerne CO2-emissionerne ved at opbruge dem og frigiver ilt til atmosfæren, modvirke virkningerne af kulstofemissioner og rense luften for mennesker, planter og dyr til at trække vejret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com