Glucosamin sulfat bivirkninger

09/16/2016 by admin

Ifølge Medlineplus.com, er glucosamin et naturligt stof, der findes i sund brusk. Glucosamin er nødvendig for at producere glykosaminoglykan, et molekyle, der bruges i dannelsen og reparation af brusk og andre kropsvæv.

Fakta

Glucosaminsulfat (undertiden stavet sulfat) er kosttilskud almindeligvis ses i sammenhæng med chondroitin. Chondroitinsulfat forhindrer andre krop enzymer fra byggestenene i ledbrusk, og det hjælper brusk i beholde vand.

Bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger af glucosaminsulfat er øget gas, søvnløshed, sol følsomhed og søm skærpelse. Der er også sjældne rapporter om appetitløshed, mavesmerter, kvalme og halsbrand.

Brug

Ifølge National Library of Medicine, bliver Glucosaminsulfat brugt til behandling af mild til moderat knæet slidgigt og slidgigt i forskellige led i kroppen.

Forholdsregler

Glucosamin kan øge risikoen for blødning. Hvis du har blødningsforstyrrelser eller tager noget medicin, der kan øge risikoen for blødning, Fortæl din læge.

Advarsler

I flere tilfælde er blevet rapporteret, at tage glucosamin øget risiko for en tilstand kaldet akut interstitiel nefritis, som får nyrerne til at blive hævede og dysfunktionelle.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com