Weekend Prince bivirkninger

10/24/2012 by admin

Weekend Prince er en over-the-counter supplement, der markedsfører sig selv som en naturlige mandlige ekstraudstyr produkt. Ingredienserne i weekenden prisen er urteekstrakter, der er beregnet til at give seksuel stimulation. Før at tage Weekend pris for ekstraudstyr formål, bør du tale med din læge om sikkerheden af produktet samt eventuelle potentielle bivirkninger.

Brug

Weekend pris sælges online på web detailhandlere som Amazon.com. Fabrikanten bestemmer, at brugeren tage tillæg ca 30 minutter før seksuel aktivitet for fuld effekt. Den er lavet udelukkende for mænd og bør kun tages én gang pr. 24-timers periode. Det er tilgængelige i enkelt 775 mg doser. Det er vigtigt at huske at FDA ikke har vurderet den supplement påstand om seksuel enhancement for mænd.

Ingredienser

Hvis du er bekymret over potentielle bivirkninger, bør du gennemgå ingredienser for at sikre, at du ikke er allergisk eller følsomme over for nogen af dem. Weekend Prince består af en kombination af frugt ekstrakter, rhizom ekstrakt, rhodiola, tribulus, Henrik sclerotium, cordyceps, maca rod, cnidum, xanthoparmelia scabrosa, ginko biloba, ginseng og gelatine.

Bivirkninger

Hvis du er allergisk over for nogen af de ingredienser fundet i Weekend Prince, kan du udvikle en udslæt, kløe og hævelse. Weekend Prince kan også forårsage mave vred, herunder diarré, kvalme og opkastning. Dette gælder især, hvis du har en følsomhed over for nogen af Weekend Prince ingredienserne. Yderligere bivirkninger omfatter mindre hovedpine.

Seksuelle bivirkninger

Nogle brugere hævder, at hyppige og ukontrolleret erektioner kan forekomme i flere timer efter indtagelse af Weekend Prince. Nogle brugere anbefale, drikke masser af koldt vand for at mindske virkningerne af produktet. Hvis du føler nogen form for lyske ubehag mens du bruger Weekend Prince, bør du afbryde supplement.

Advarsel

Brug ikke Weekend Prince, hvis du har forhøjet blodtryk eller en hjertesygdom. At tage Weekend Prince kan forværre disse betingelser og bør kun bruges, hvis din læge godkender. Hvis du lider af erektil dysfunktion, bør du lave en aftale med din læge for at udelukke potentielle medicinske tilstande forårsaget problemet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com