Tillæg for kører udholdenhed

02/07/2012 by admin

Tillæg for kører udholdenhed

Udholdenhedsatleter søger konstant efter den rigtige undervisningsmetode, gear eller ernæring til at give dem kanten over konkurrencen. Et måde mange løbere forsøg på at øge ydeevnen er ved hjælp af kosttilskud. Men med så mange typer af kosttilskud på markedet, er det vigtigt at forstå, hvad du tager og hvorfor. Kosttilskud bør desuden aldrig bruges som en erstatning for kosten ernæring, men som et supplement til det.

Mad første

Hvis du tror, din kost kan mangle visse ernæringsmæssige komponenter, starte der. De fleste atleter, der spiser godt afrundet kostvaner har ingen ernæringsmæssige mangler og derfor virkelig gavn ikke af yderligere mikronæringsstoffer. Men, hvis du ved, at din personlige smag og vaner kan forhindre dig i at spise sorten af fødevarer, du har brug for, et supplement kan være en god tilføjelse. De behøver ikke at være dyrt eller indeholder mega-doser af vitaminer og næringsstoffer. Kigge efter en god multivitamin, der indeholder 100 procent (men ikke mere end 250 procent) af den anbefalede daglige tilførsel af vigtige næringsstoffer. Sørg også for dit produkt bærer etiketten USP (Forenede Stater farmakopé). Dette betyder, at det har opfyldt visse standarder for styrke og renhed, og er let fordøjeligt.

Vigtige næringsstoffer

Der er få næringsstoffer som, når mangler, kan hindre atletisk udholdenhed. Jern er en sådan næringsstof. Dem i fare for lavt jern niveauer omfatter mennesker, der følger en veganerkost og kvinder, der menstruation. Calcium er et andet behov for næringsstoffer, og dem, der spiser eller drikker meget lille mejeri kan have behov for tilskud. Nogle mennesker også mangler i vitamin D, som mange voksne ikke får nok sollys til at konvertere vitaminet til den aktive form. B-vitaminer, især B-12, er undertiden lave til dem, der spiser færre fødevarer fra animalske kilder.

Kosttilskud til Recovery

Mange løbere finde, at deres samlede resultater, herunder udholdenhed, er tæt knyttet til hvor godt de inddrive efter en løbetur. Forskning har vist, at når visse ernæringsmæssige behov opfyldes inden for en time efter et hårdt løb, revet muskler er repareret og kroppen bounces tilbage mere fuldt ud i tid for den næste oplæring samling. Igen, sandt mad er den bedste mulighed for at opfylde dette behov. Men nogle løbere finde, at deres maver ikke klar til en snack eller et lille måltid så snart efter løb. Det er da en nyttiggørelse supplement kan komme handy. Mange af disse kommer i form af en ryste eller drink, og indeholder mest en kombination af kulhydrater og protein. Mange måltid udskiftning shakes designet til vægt kontrolprogrammer er en god pasform for post køre opsving.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com