Sundhedsmæssige fordele af hørfrøolie

09/14/2016 by admin

Hørfrøolie er et meget populært kosttilskud, der er truffet for at forbedre den generelle sundhed. Det er lavet af frøene fra Hør-anlægget og er også kaldet linolie. Hørfrøolie har en stor mængde af essentielle fedtsyrer, der menes at hjælpe med at forhindre en række dødbringende sygdomme. Da du ikke kan få hørfrøolie i mange fødevarer, hørfrøolie eller piller, der indeholder det, er de primære måder mennesker forbruge det.

Identifikation

Hørfrøolie er nærende på grund af dens høje indhold af omega-3 essentielle fedtsyrer. Det indeholder også en mindre mængde af omega-6 essentielle fedtsyrer. To er sammen nødvendige for god metabolisk funktion. Hørfrøolie har omkring dobbelt så meget omega-3 som det samme beløb af fiskeolie, som er et andet populært supplement. Hørfrøolie indeholder også kalium, zink, magnesium, lecithin, og B-vitaminer.

Betydning

Forskning har vist, at omega-3 essentielle fedtsyrer falde betændelse i kroppen. Dette kan medvirke til forebyggelse af sygdomme som gigt og hjertesygdomme. Omega-3 er også afgørende for normal vækst i såvel børn som højere hjernefunktion. Omega-6 værker med omega-3 i din krop. Desværre, de fleste amerikanere allerede får for meget omega-6 i deres kost, som kan føre til helbredsproblemer. Hørfrøolie indeholder om fire gange så meget omega-3 som omega-6. Dette hjælper med at afbalancere forholdet.

Effekter

Hørfrøolie er udråbt som et supplement, der kan hjælpe i behandlingen af en lang række sygdomme. Det menes at hjælpe med at kontrollere højt kolesteroltal, højt blodtryk og gigt. Øget omega-3 essentielle fedtsyrer, der menes at formindske symptomer på depression, tarmsygdom og betændelse, der fører til astma.

Forebyggelse/løsning

Hørfrøolie er også populær som en forebyggende supplement. Det menes at styrke immunforsvaret, forbedre hjerte-kar-sundhed og opretholde nervesystemet. Nogle undersøgelser tyder på, at hørfrøolie kan bidrage til en sund reproduktiv system, holde leddene fungerer godt, og forebygge eller sinke udviklingen af nogle typer af kræft.

Advarsel

Hørfrøolie bør kun tages i moderation. Forbruge ikke mere end én spiseskefuld rå hørfrøolie om dagen. Hvis du tager hørfrø olie piller, tag ikke mere end 3.000 mg per dag. Børn bør konsultere en læge før indtagelse hvilken som helst hørfrøolie. Også tale med en medicinsk professionel, hvis du tager nogen receptpligtig medicin. Hørfrøolie kan forstyrre dem ved at bremse eller forhindre deres absorption.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com