Inositol til at rense arterierne

07/03/2014 by admin

Inositol, et vitamin-lignende næringsstof, kan findes i både planter og dyr, samt høj-fiber korn, nødder og frugter såsom cantaloupe og appelsiner. Det er også en ingrediens i Red Bull energidrik.

Inositol for arterier

Inositol har vist sig at hjælpe dem med højt blodtryk. Den medicinske betegnelse for højt blodtryk, opstår hypertension, når kraften af blod, skubber mod væggene i arterierne er for stor. Hypertension kan føre til dødelige sygdomme som hjerteanfald og slagtilfælde. Mundtligt at tage en vis strukturel form af inositol, siges isomer D-chiro-inositol, at sænke blodtrykket.

Derudover kan inositol ordineres for at mindske høje niveauer af triglycerider, som bidrager til koronararteriesygdom.

Andre anvendelser

For kvinder, der lider af æggestokkene lidelse polycystisk ovariesyndrom (PCOS), sænker inositol niveauet af triglycerid og testosteron, som bidrager til problemer med syge perioder og reproduktiv sundhed.

Inositol er blevet vist til effektivt at behandle dem med panikanfald eller agorafobi eller frygt for åbne eller offentlige steder, og dem med obsessiv-kompulsiv sygdom.

Når det administreres via en IV, har inositol været effektive i behandling af vejrtrækning problemer i for tidligt fødte børn.

Bivirkninger

At tage inositol kan resultere i følelsen af kvalme, hovedpine, træthed og svimmelhed.

Det bør ikke tages, hvis du er bipolar, da det kan forværre symptomerne på mani og agitation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com