Hvordan man kan forebygge smerter og træthed fra at gå på betongulve

09/15/2016 by admin

Konstant gentagne gå eller stå på betongulve kan forårsage kumulative smerter og træthed. Chok for hvert trin er overført fra foden op til knæene, ind i hofte og ryg. Her er hvordan at stoppe smerter og træthed.

Instruktioner

• FORANSTALTNING

Måle det område, du går eller står de fleste i. Dette vil være det område du forsyne med en ergonomisk mat. Hvis du rutinemæssigt går en sti fra ét sted til et andet, måle dette område også. Dette er det område, der er mest ansvarlig for din træthed og rygsmerter.

• KØB

Købe en ergonomisk mat, der er i hvert fald stor nok eller længe nok til at dække området du bruger mest. Det er ekstremt dyrt at dække alle områder, du kan træde i, men meget overkommelig og effektiv til at dække områderne af højeste trafik. Sørg for at købe på mindste nok for dette område, eller en smule mere.

• INSTALLER

Mest Ergonomiske måtter er nemt installeres. Bare Rul måtten i området high-trafik. Cut off eventuelle overskydende måtter til at passe området. Dette kan gøres nemt med et barberblad. Din mat kræver ikke nogen lim eller ændring af dit arbejdsområde. Når det hviler på plads, er du ergonomisk mat designet til at blive placeret på sin egen.

• INNERSOLES

Innersoles du har sikkert allerede købt for at lindre din natlige træthed og rygsmerter kan ikke være effektiv på egen hånd. De vil dog fortsat at give nogle pude beskyttelse som trin off din ergonomiske mat. Hvis du ikke har købt innersoles, bør du. De er ikke nok på deres egne til at bekæmpe konstant eksponering til betongulve, men de vil hjælpe med at minimere traumer, når du er tvunget til at forlade din ergonomiske arbejdsplads.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com