Retsmidler for betændt hud fra Poison Ivy

09/16/2016 by admin

Hvis du bruger en masse tid udendørs, er chancer du muligvis ikke fremmed for fælles udendørs lidelser som poison ivy. Mens det kan være overvældende beskæftiger sig med udslæt og blærer, der kommer sammen med poison ivy, behandling af at rød, betændt hud er let og kan bringe masser af komfort.

Calamine Lotion

En af de bedste behandlinger for betændte poison ivy udslæt er calamine lotion, fås hos din lokale stof butik. Denne behandling bruges bedre, når du først kommer i berøring med poison ivy. Det vil hjælpe tørre ud hud og vabler forbundet med udslæt og beskytte huden. Ved hjælp af et stykke vat, Påfør et tyndt lag af lotion til det ramte område og lad tørre. Denne mindst tre gange om dagen, indtil du har tørret ud vabler.

Varme og kolde

En måde at reducere betændte hud er ved skiftevis en varm og kold komprimere. Start med en varm vaskeklud, anvendes til området for cirka 10 minutter, og derefter erstatte det med et koldt i yderligere 10 minutter. Gør dette hver par timer for at kontrollere kløe og reducere inflammation.

Lav en bagning Soda pasta

En anden behandling er at lave en pasta ud af lige dele bagepulver og koldt vand. Påfør pastaen til ramte huden og lad tørre og derefter skylle. Dette vil hjælpe med at behandle nogen kløe, samtidig med at reducere hævelse. Prøv denne behandling hvert par timer for, så længe huden er betændt og kløe.

Witch Hazel

En anden naturlig og effektiv behandling er troldnød, som er en naturlig astringerende, der vil hjælpe tørre udslæt samtidig reducere inflammation. Find troldnød på de fleste vitamin eller naturlige fødevarer butikker. Anvende en liberal beløb på et stykke vat og duppe huden med det fem til seks gange om dagen efter behov.

Eddike

Hvid eddike er en anden metode, der har vist sig effektiv som både en anti-kløe og inflammatoriske. Fortyndes eddike med lidt vand for først at mindske lugten og ising det på huden med et stykke vat. Gør dette hver par timer, indtil huden rydder.

Advarsler

Husk at afstå fra kløe din poison ivy udslæt; Dette vil kun få dem til at sprede og eventuelt føre til infektion.

Hvis du modtager en poison ivy udslæt på ansigt eller genitale område, se din læge til behandling, da denne hud er super-følsomme og kan ar.

Hvis huden ikke heler med behandling i omkring 10 dage, eller forværres og bliver inficeret, se din læge, som du måske har brug for en stærkere form for behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com