Farer af en mobiltelefon tårn

05/05/2015 by admin

Farer af en mobiltelefon tårn

Spørgsmålet om mobil tårne, almindeligvis benævnt mobiltelefontårne, frembyder nogen væsentlig fare eller sundhedsmæssige risici har været spørgsmålet om stor debat. Mens mobiltelefon selskaber, der placerer deres tårne i nærheden af boliger, skoler og virksomheder insistere, der er ingen grund til bekymring, hævder nogle sikkerhed fortalere, at mobile tårne øger risikoen for sygdomme som kræft, ud over risiciene af tårnets utilsigtet sammenbrud eller forbruger kontakt med tårnet.

Øget kræftrisiko

American Cancer Society oplyser på sin hjemmeside at der er ingen klare og dokumenterede beviser at bor, arbejder eller går i skole i en placering, der er en nærliggende celle telefon tårn øger risikoen for kræft. Men der er meget få undersøgelser, der er blevet gjort på mennesker, der har været udsat for strålingsniveauer for længere perioder. Undersøgelser, der har undersøgt spørgsmålet, foreslå lige modsat. Ifølge en undersøgelse udført på Israel Tel Aviv University og offentliggjort på hjemmesiden for EMF(electromagnetic field) sundhed, havde personer som boede i 1148 fødder af en aktiv mobile tårn stærkt øget risiko for at udvikle kræft. Dette var baseret på forskning udført mellem årene 1997 og 1998 med resultater skrevet i 1999.

Vibroacoustic Disease

Ifølge en artikel offentliggjort på seks kloge, er personer, der bor inden for et par hundrede fod af en mobiltelefon tårn øget risiko for at udvikle Vibroacoustic Disease, en medicinsk tilstand, der er forårsaget af lavfrekvent lyd vibrationer. Vibroacoustic Disease påvirker ikke bare ørerne, men i hele kroppen. Primære skaden opstår det bløde væv i kroppen og resultater i unormal cellevækst og fortykkelse af hjerte-kar-strukturer og betændelse i væv i hele kroppen. Desuden patienter diagnosticeret med Vibroacoustic Disease oplevede psykiske bivirkninger herunder øget uro, depression, humørsvingninger, vrede og aggressivitet, der ikke kunne forklares.

Attention Deficit sygdomme

En anden primære bekymring for dem, der bor i nærheden af aktive mobile tårne er risikoen for attention deficit sygdomme. En akademisk papir baseret på en undersøgelse fra 2004 foretaget af Thamir Al-Khlaiwi og skrevet af Dr. Neha Kumar, en ekspert inden for industriel bioteknologi på Anna Universitet i Indien, sammen med formanden for Indien baseret Wilcom teknologier, hævder disse risici: en stigning i attention deficit sygdomme er blevet dokumenteret, navnlig børn, i personer, der har modtaget langvarig udsættelse for elektromagnetiske bølger emitteres mobiltelefontårne. Ud over opmærksomhed underskud lidelser, var yderligere symptomer herunder søvnforstyrrelser, svimmelhed og træthed også dokumenteret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com