Opbevaring af farligt gods

06/16/2013 by admin

Opbevaring af farligt gods

Næsten alle industri og husholdning gemmer nogle slags farligt produkt. 4.5 millioner faciliteter i USA alene gemme farlige materialer. Ca. halvdelen en million forbrugsvarer betegnes som et farligt godt. Virkningerne af forkert opbevaring kan skade og endda dræbe en person. Således er farligt gods en af de mest regulerede produkter i verden.

Identifikation

Farligt gods, også kendt som farlige materialer, er noget, der kan fysisk skade mennesker, dyr, ejendom og miljø, ifølge farligt gods International Training Center. Eksempler på farlige materialer radioaktive stoffer som uran, medicinsk affald, der kan havnen skadelige sygdom og brandfarlige materialer som benzin.

Funktion

Viden om korrekt oplagring af farligt gods er kritisk på grund af de dødelige interaktioner, der kan ske mellem farligt gods af forskellige typer. Et almindeligt eksempel på faren for to kemikalier skaber en farlig reaktion er husholdningernes blegemiddel og ammoniak. Særskilt de er forholdsvis sikker, men når de kombineres de kan forårsage en eksplosion.

Lagring af farligt gods

University of South Wales har et par generelle retningslinjer for opbevaring af farligt gods. Lagerfaciliteter skal have ordentlig ventilation og så meget lys som muligt. Du ønsker ikke nogen dampe stagnerende i luften, når folk går ind lagerenhed. Du også ønsker at kunne klart se alle etiketter eller forhindringer. Sørg for, at farlige forbindelser er i et stabilt miljø; kortvarige udsving i temperatur er ofte nok til pause containere eller årsag kemikalier til at aktivere.

Typer

Oplagring af farligt gods er ikke begrænset til langsigtet faciliteter, såsom i et laboratorium indstilling, men kan også omfatte midlertidig opbevaring som på en lastbil eller gennem rørledninger. Transport af farligt gods i USA er reguleret af Department for transport (DOT). Occupational Safety and Health Administration regulerer on-site oplagring og arbejder med prik på transport retningslinjer.

Forebyggelse/løsning

Den bedste måde at reducere farerne ved lagring af farligt gods er at reducere behovet for dem, ifølge Environmental Protection Agency. Ofte kan du genbruge kemikalier til deres formål. Dampe fra kemisk rensning kemikalier, for eksempel, kan ofte indsamlet og genbrugt til en anden cyklus. Reduktion af farlige materialer kan omfatte omformulere et produkt, som producerer blyfri PVC rør.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com