Hvad typer af plast er papirkurven dåser fremstillet af?

07/21/2010 by admin

Hvad typer af plast er papirkurven dåser fremstillet af?

Mange skraldespande til brug i husholdninger og arbejdspladser er lavet af tre plast: lineær low density polyethylen, højdensitet polyethylen eller polypropylen, ifølge den amerikanske kemi Rådet og en førende trash kan detailhandler. Alle tre af disse plast er også genanvendelige og bruges til at gøre andre skraldespande, placeringer, hegn, rør, husholdningsbrug containere og andre nyttige ting.

Low Density polyethylen

Den typiske blød-sidet 32 til 55 - gallon papirkurven er ofte lavet af low density polyethylen (LDPE), genanvendt LDPE, eller den lavere omkostninger version, lineær low density polyethylen (LLDPE). Film, tasker, tynde mad containere og lignende elementer er også ofte fremstillet af LDPE. Genanvendelige LDPE er stemplet med en harpiks kode på fire. Harpiks koder var lavet af plastindustrien til at identificere de forskellige plast til genbrug formål. Mange post-Consumer produkter (PCR) kan være fremstillet af genbrugte LDPE herunder skraldespande og liners, shipping konvolutter og plast tømmer. Anden typen af LDPE ofte bruges til at gøre plastik skraldespande, LLDPE, er fleksibelt, hård og vejr og vandtæt som LDPE, men stærkere og lavere omkostninger.

Høj tæthed polyethylen

Mere stive-sidet papirkurven dåser kan konstrueres af high density polyethylen (HDPE). Disse skraldespande er ofte mindre køkkenet eller kontoret størrelse eller tunge udendørs siloer. HDPE er hårdere end LDPE, resistent mod revner, vejr og vand. HDPE, LDPE og LLDPE, er ikke-giftige og ofte også anvendes i emballage til fødevarer. Harpiksen identifikationskode for HDPE er to og PCR HDPE produkter omfatter ikke-food containere for husholdningsartikler som vaske-og rengøringsmidler, spande, rør, hegn og genvindingskurve.

Polypropylen

Den billigste af plast, polypropylen er også stivere med mindre tæthed og lidt mere holdbart end HDPE og LDPE. Det er også kemiske og vandafvisende. Fordi det er stivere, kan det også være mere skørt, især ved lavere temperaturer. Polypropylen anvendes der derfor for mange indendørs skraldespande. Mad og medicin beholdere og flasker er nogle af de andre typer af produkter fremstillet med polypropylen. Polypropylens harpiks kode er fem og PCR produkter kan omfatte bakker, paller, placeringer og River.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com