Miljøproblemer som følge af menneskelige aktiviteter

08/12/2015 by admin

Miljøproblemer som følge af menneskelige aktiviteter

2010-folketællingen tæller mere end 308 millioner mennesker bor i USA skaber mere end 4 pounds af skrald pr. person pr. dag--der er over 1,2 milliarder pounds af skrald årligt. Jorden består af 70% vand og der er ikke en eneste dråbe, der ikke er forurenet i en eller anden måde. I 2009 består plast cirka 60 procent af ocean vragrester, består primært af plastikposer, mad containere, cigaretter, plastflasker og flaske hætter. Disse elementer kan rejse tusinder af miles, forurene vandet og dræbe marine liv undervejs.

Biler

Vi har en urokkelig kærlighedsaffære med biler, men bilerne er kun en af de primære årsager til luftforurening. Gasdrevne motorer udsender udstødningsgas, som udledes gennem udstødningsrøret direkte op i luften. Udstødning, et forurenende stof i sig selv, blander med atmosfæriske gasser til form sekundære luftforurenende stoffer. Sekundære luftforurenende stoffer er lavet når udstødning er udsat for sollys, hvor den reagerer med ilt til at oprette topospheric ozon. Ud over udstødning som produkter kræves for biler til at køre ordentligt forårsage forurening, også bilbatterier, kasserede olie, dæk og frostvæske. Ozon er en respiratorisk lokalirriterende, der negativt påvirker lungefunktion for ældre og personer med astma.

Vandscootere

National Center for økologiske analyse og syntese på University of California, Santa Barbara, studerede 17 forskellige menneskelige aktiviteter, der forurener vandet. Deres resultater viste, at hver plet havde været negativt påvirket af mennesker. Undersøgelsen viste menneskelige aktiviteter at være ansvarlig for en reduktion i havets dyr og fisk, og har skadet de koraller og klippefyldte rev, søgræs senge, mangrover og undersøiske bjerge og hylder.

Tahoe Regional planlægning Agency forbudt Jet Ski brug på søen på grund af mængden af forurening de deponeres i vandet. I en undersøgelse fra 1999 fandt agenturet disse fartøjer var ansvarlig for deponering uforbrændt brændstof samt toluen og benzen i vandet, som dræbte plankton og alvorligt forurene vandet. Der er mere end 1 million registrerede personlig transport og deres ineffektive, to-cyklus motorer indbetaler mere end 30 procent af deres brændstof i vandet med hver brug.

Plastbeholdere

Overalt man ser ser du nogen med en plastik flaske vand. Desværre, plast laves af fossile brændstoffer og tæt på 30 milliarder flasker vand er købt i USA årligt. Det tager 17 millioner tønder råolie til at gøre disse 29 milliarder flasker vand. Dette beløb af råolie kunne køre 1 million biler i et år.

En masse fokus har været på drikkevand flasker, men andre plast sive ned i miljøet og forårsage forurening og alvorlige sundhedsmæssige risici. Folk giver ikke mange tanker til plastikposer og indpakningspapir, vi bruger til at fryse eller gemme rester, eller plastik anvendes i emballage til fødevarer. En meget almindelig kemikalie, der bruges i produktionen af plastik er Bisphenol-A, som har vist sig for at medføre en række sundhedsmæssige problemer som ADHD, brystkræft, diabetes, erektil dysfunktion og hjertesygdomme.

Aerosol-spray

Aerosol-spray blev faktisk opfundet af Department of Agriculture i 1920erne så at soldaterne kunne dræbe malaria-bærende myg under anden verdenskrig. Ved midten af 1970 ' erne var der bekymring om nedbrydningen af ozonlaget; Det var direkte knyttet til anvendelse af chlorfluorcarboner, som blev brugt som drivmiddel i spray dåser. Chlorfluorcarboner blev elimineret i slutningen af 1970 ' erne og har ikke været brugt siden. Andre drivmidler erstattet chlorfluorcarboner, ligesom kulbrinter og komprimeret gas, lattergas. Selvom aerosol-spray ikke længere bidrager til at nedbryde ozonlaget, carbonhydrider og nitrogenoxid stadig frigive flygtige organiske forbindelser i atmosfæren og bidrage til smog i jordhøjde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com