Sådan fjerner klor i vand at drikke

03/24/2012 by admin

Sådan fjerner klor i vand at drikke

De fleste kommunale vandrensningssystemer bruge klor til at fjerne skadelige bakterier fra vandforsyningen. Men for meget klor kan gøre postevand ubehageligt at drikke. Heldigvis, findes en række muligheder for at hjælpe dig fjerne klor smag fra dit postevand og gøre det lettere at drikke de otte anbefalede glas om dagen.

Instruktioner

• Vedhæfte et filter til din vandhane. De fleste vandhane filtre har to switches: én til filtreret vand og for almindeligt postevand. Filteret fjerner klor og forurenende stoffer fra dit postevand, hvilket gør det mere velsmagende drik.

• Køb en kande filter. Hvis du ikke ønsker at installere en vandhane filter, kan du købe en vandrensning kande, som har en indbygget filter. Bare tænde dit køkken vandhane og fylde kanden med vand fra hanen. Da vandet ind kande løber det gennem det filter, der fjerner klor og andre uønskede elementer.

• Kog vand fra hanen. Kogende vand dræber alle bakterier og skadelige kemikalier i din postevand. Selv om lidt er mere tidskrævende, kogende vand en billig måde at fjerne klor fra dit postevand.

Tips & advarsler

  • Erstatte dit vandfilter regelmæssigt. Tjek instruktionsbogen til din filter for at se, hvor ofte det skal udskiftes.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com