Hvad er behandlingerne af Partial-Complex-anfald?

03/31/2012 by admin

Komplekse partielle anfald er anfald er begrænset til et område af hjernen, med effekter, herunder ændret bevidsthed og tab af hukommelse og opmærksomhed. Der er en række potentielle behandlinger for disse lidelser.

Diagnose

Ifølge den amerikanske National Library of Medicine skyldes anfald unormal elektrisk aktivitet i hjernen. En person, der oplever to eller flere uprovokerede anfald kan modtage en diagnose af epilepsi.

Behandling

Mayo Clinic cites behandlingsmuligheder for komplekse partielle anfald og andre epileptiske anfald der omfatter anti-beslaglæggelse medicin, kirurgi, kostvaner, der er højt indhold af fedt og lav i kulhydrater (ketogenic kost) og elektrisk stimulation af hjernens vagus nerve.

Kirurgiske teknikker

Ud over at fjerne ramte områder af hjernen, kan kirurgi indebære nedskæringer inde i hjernen til at forhindre unormale elektriske signaler fra spredning.

Overvejelser

Personer, der underkastes vagus nervestimulation skal typisk fortsætte med at tage anti-epileptisk medicin.

Bistå under aktiv anfald

Medmindre det er nødvendigt at undgå umiddelbar fysisk fare, bør individer oplever aktive komplekse partielle anfald ikke være tilbageholdende, ifølge epilepsi Foundation. De anbefaler i stedet, observation og omdirigering af en potentielt farlig adfærd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com