Hvad er Stress anfald?

03/29/2012 by admin

Hvad er Stress anfald?

Et stress-anfald er en beslaglæggelse, der er forårsaget af høje mængder af angst. Både epileptiske og ikke-epileptiske anfald kan være forårsaget af en stressende situation, der fører til angst.

Årsager

I epileptiske anfald, kan stress udløse den unormale kemiske aktivitet i hjernen, der forårsager anfald. Non-epileptiske anfald kan udløses af stress samt, da den oplevede angst kan forårsage pludselige ændringer i sukker, ilt og blodforsyningen til hjernen.

Risikofaktorer

Beslaglæggelse patienter placeret i høj-stress miljøer er i risiko for at opleve et anfald udløses af stress.

Behandling

Angst kan behandles med antidepressiva eller anti-angst medicin, hvis betingelsen er alvorlig nok. Hvis den stress, der forårsager angst ikke er konstant, er generelt ingen behandling nødvendig ud over den indledende behandling for tilbagevendende anfald.

Misforståelser

Føler angst eller stresset garanterer ikke, at en beslaglæggelse vil forekomme. Der er kun en chance for at anfald udløses af miljømæssige faktorer.

Behandling

Undgå stressende situationer og depression kan bidrage til at mindske chancerne for et stress-anfald. Epilepsi og ikke-epileptiske anfald medicin som ordineret til tilbagevendende anfald også mindsker chancerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com