Superfoods at øge dit humør

04/14/2012 by admin

Superfoods at øge dit humør

På et tidspunkt i livet, en person har tendens til at opleve en negativ stemning. Lavenergi, undertrykkelse og depression er blandt resultaterne af stemninger, der har brug for et boost. For at øge en stemning, skal du gå ind i noget, der opfylder eller oplyser din tankegang. Der er masser af forslag anvendes til at hjælpe boost stemninger, nogle herunder medicin. Der er dog enklere metoder praktiseres for dem, der ikke har brug for eller ønsker at tage medicin---metoder så simpelt som at spise et velsmagende og sundt måltid.

Start med morgenmad

Det er muligt, at alle fik engang at vide at morgenmad er det vigtigste måltid i løbet af dagen. Start dagen med en afbalanceret måltid kan øge chancerne for at have højere energiniveauer resulterer i en bedre humør. Kornprodukter og fuldkorn såsom havregryn er ordentlig humør styrkelse af fødevarer. Fedtfattig mælk er også en fantastisk stemning stimulator, der tilbyder at ekstra spark af vitamin D.

Har nogle fjerkræ

Fisk indeholder en meget høj ingrediens af omega-3 fedtsyrer, som er kendt for at hjælpe med at forbedre humør lidelser som depression. Laks og ørred er godt for hjernens neurotransmittere, som støtte i kontrollerende humør uoverensstemmelser. Ekstra jomfru oliven olie indeholder også sundere næringsstoffer for kroppen. Når kombineret med fisk, fremmer olivenolie en lækker metode til at lindre bitre følelser.

Indarbejde Fiber

Fiber er en kilde fundet i fødevarer, der hjælper med at regulere kroppen. Når kroppen er reguleret og skyllet af giftige stoffer, hjernen har mindre at stress over og kroppen føles mere afslappet. Fiber-rige fødevarer omfatter hele korn produkter, nødder, frugter og grøntsager. En fælles og gunstige fiber snack omfatter valnødder, som er kendt for indhold humør controllere, omega-3 fedtsyrer. Andre fiber-rige fødevarer kan omfatte havre, solsikkefrø, bananer og collard greens.

Folinsyre fødevarer

En masse af fødevarer, som mennesker forbinder med at være sunde valg indeholder en ingrediens, der fremmer højere serotonin niveauer. Serotonin er kendt for at gøre en person føler sig godt. Grønne grøntsager som rosenkål, asparges og spinat er fælles Folinsyre fødevarer, som også giver at behov for vitamin D. D-vitaminmangel kan føre til ubehagelige stemninger. Sojabønner og sorte bønner er også meget rig på folinsyre.

Ikke glemme noget sødt

Undersøgelser har vist, at chokolade, særlig mørk chokolade, kan statsstøtte som en afstressende. Tidskrævende højt proteinindhold snacks er også en god måde at nå frem til en bedre humør. Yoghurt, jordnøddesmør og shakes er perfekt desserter for at ekstra boost og store valg i opfylder en sød tand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com