Sådan anvendes en støbt for en brækket Arm

04/12/2012 by admin

Udtrykket "brækket arm" angiver, fraktur af en eller flere knogler i armen. Almindeligt, er brækket armen forårsaget af traumer, men det kan også forekomme som et resultat af langvarig stress på knoglerne. Ved klinisk undersøgelse er symptomerne på en brækket arm smerter, betændelse, deformitet og begrænset mobilitet af lemmer. Anvendelsen af is til det ramte område kan lindre smerter og hævelse til dels før nå lægens kontor. En uundgåelig behandling for passende heling af frakturen er anvendelsen af støbt på en brækket arm.

Instruktioner

• Gøre patienten ligger ned lige på hans/hendes ryg og placere armen i en 90-graders vinkel parallelt med jorden.

• Forbinding hele længden af arm med gaze. Starter ved håndleddet, rulle gaze opad rundt om armen, lidt overlappende den tidligere gaze, og stoppe et par inches over albuen. Guffe i den løse ende af gaze til at sikre.

• Dyp gips i Paris bandager i vand i 5 sekunder og derefter begynde indpakning armen i stramme spiraler. Sørg for at overlappe hvert lag af bandager med mindst en halv tomme. Ikke wrap armen for stramt. Wrap armen i fire til fem lag af gips i Paris bandager.

• Vent mindst 15 minutter at lade gips bandager tørre og stabilisere armen. Release patienten til at genoptage aktivitet.

Tips & advarsler

  • En log over træ eller opløftede blade kan bruges til at splint berørte armen på et midlertidigt grundlag, hvis lægens kontor er utilgængelige i det nærliggende område.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com