Sådan erstatte HMR kost fødevarer

04/19/2012 by admin

HMR (Health-administrationsressourcer) kost er en sammensat kost hvor alle de fødevarer du forbruges er prepicked og sendt til dig fra firmaet HMR. Dette vil hjælpe dig at vide, hvilke fødevarer du kan og ikke kan spise, samt perfekt portion fødevarer ud, så du ikke over spise større portioner, som i sidste ende vil sabotere din kost planer og vægttab.

Instruktioner

• Beslut hvilke fødevarer, du ønsker at erstatte dag. Om det er middag, morgenmad eller en midten af måltid snack. Du spise tre måltider om dagen på programmet, med en snack mellem måltider (typisk en frugt cocktail eller lav-kalorie shake)

• Vælg et andet emne fra din HMR kost mad pakke. Selv om du har specielt konstrueret fødevarer til hvert måltid, er de alle designet til at have et bredt sortiment af næringsstoffer samt lav kalorie tæller, hvilket gør det okay at handle off måltider. Væsentligste årsag HMR kost virker er fordi al mad er fedtfattigt og lavt kalorieindhold. Maden er også meget lav i carbs og høj i magert protein, gjort op for det meste fra kylling, magert oksekød og skimme mejeriprodukter.

• Besøge webstedet "HMRprogram.com" og vælg "Opskrifter." Hvis der er et særligt måltid du nyder men ønsker ikke at indtage det på én gang, kan du være i stand til at forberede og tilberede det for dig selv.

• Undgå at spise flere måltider på samme tid. Det er i orden at erstatte fødevaren, men ikke til at kombinere fødevaren. Spise mere end ét måltid af HMR kost mad vil negere kalorieindhold besparelser du ville have tjent for dagen.

Tips & advarsler

  • Væsentligste årsag HMR kost virker er fordi det holder dit stofskifte gennem fem eller seks måltider om dagen, alle indeholdende lavt fedtindhold og lavt kalorieindhold fødevarer. Når du bestiller din mad fra HRM hjemmeside køber du hver måltid individuelt. Alle entrees omkostninger $3,95, kører mens fordel barer pakke af 24 barer koster $36 og en shake pakken indeholder 12 portioner $21,50 hver. Mens du er på diæt fri til at vælge alle de produkter, du ønsker at spise til måltiderne.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com