Nyre rense kost

07/20/2012 by admin

Som en del af ekskretionsorganerne system fungerer nyrerne som blodet filtre, at fjerne giftstoffer fra blodet og fjerne dem gennem vandladning. Denne filtrering og eliminering forhindrer indre giftig forgiftning på grund af oprustning. Spærring alvorlig nyresvigt, som kræver hurtig og professionel lægehjælp, er rense nyrerne på en regelmæssig basis ganske enkel, med de fleste forslag centrering omkring et fælles tema af grundlæggende hydrering.

Hvorfor er en nyre rense nødvendigt?

Nyrerne skal have en regelmæssig strøm af vand gennem dem at forhindre Uræmi, eller ophobning af toksiner eller metaboliske affald i blodbanen. Denne oprustning kan sprede sig til urinvejene, forårsager infektioner, der kan føre til svær feber samt urinveje smerte. Mindre end stjernernes nyre sundhed kan også føre til gigt--dannelsen af urinsyre sten i nyrer og leddene-- og nyresten. Passerer disse sten, mens urinating kan være ulidelig, men hvis stenene er stor nok, de vil forhindre vandladning helt, fungerer som en "dam", der holder i alle de giftstoffer og metaboliske affald kroppen har brug at fjerne for at fungere ordentligt.

En effektiv nyre rense kost

Først og fremmest af flere årsager ud over vedligeholdelse af nyre sundhed, er det bydende nødvendigt at drikke mindst seks 8-ounce glas rent vand om dagen. Helst, skulle man drikke 8 til 10 8-ounce glas vand om dagen. Fordelene af drikkevand er dagligt mange--klar hud, forbedret afføring mindre mave ubehag, undertrykkelse af appetit, osv-- men hensigter og anvendelsen af denne artikel, være sikker på at drikke 48 ounce til 80 ounce vand om dagen vil gøre underværker på at hjælpe nyrer skylle ud toksiner.

Med hensyn til naturlægemidler opskrifter, kigge efter sådanne kosttilskud som hortensia rod, grus root, skumfidus rod, persille, Gyldenris og ingefær. Frugt og grøntsager bidrager til nyre udrensning omfatter selleri, agurker, citroner, æbler og vandmelon. Også huske på, at B-vitaminer er vigtige for at opretholde nyre sundhed; Hvis du ikke allerede tager en multi vitamin indeholdende et B-vitamin kompleks, tilrådes det kraftigt.

Udnytte alle disse bør metoder dagligt, og i tandem, give positive resultater inden for tre til seks uger.

At reducere proteinindtag

Hvis du spiser en høj-protein kost huske – enten som en del af en specialiseret kost program eller simpelthen på grund af personlige fødepræferencer--på farerne forbundet med "overbelastning" nyrer med protein. For mennesker med en disposition mod nyreproblemer, kan indtager for meget protein stave problemer for normale nyre fungerer. Dette betyder ikke, at en del af en nyre rense kost bør være afskaffelse af protein, men snarere en reduktion af proteinindtag. Naturligvis, protein-tung Atkins kost ikke ville (og burde ikke) være, en del af en nyre rense kost. For dem, der spiser kød-tung kost, ser for at reducere kød indtag til tre eller fire måltider om ugen på skiftende dage, eller allerhøjst, til ét måltid om dagen. Den anbefalede daglige tilførsel for kød udgør en servering mellem 6 ounce og 8 oz.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com