Købe Health Insurance for selvstændige

08/14/2010 by admin

Den spiral omkostningerne ved health care og health care forsikring er blevet et stort problem. Hvordan har råd til forsikring, rolle af regeringen i sundhedspleje og hvordan til at betale for sundhedspleje for fattige og handicappede er alle varme knap emner. Et væsentligt problem er prisoverkommelighed af sygeforsikring for selvstændige. Virksomheder, navnlig større virksomheder, nyde lavere gruppe satser, der ikke er tilgængelige for selvstændige individer.

Selvstændig virksomhed

Selvstændig beskæftigelse er hvor du arbejder på kontraktbasis for en eller flere arbejdsgivere, men du er ikke ansat af nogen. En konsulent, skribent eller skuespiller er typiske eksempler på selvstændige individer.

Gruppe satser vs individuelle priser

Arbejdsgivere købe sundhedspleje forsikring for en gruppe af mennesker, og derfor er i stand til at få det til en gruppe, som afhængig af gruppen størrelse kan være en meget betydelig rabat fra priser for den samme forsikring for enkeltpersoner. Meget store virksomheder kan selv forhandle brugerdefinerede planer for deres virksomhed og skræddersy omkostninger til deres behov.

At finde en gruppe

I mange tilfælde kan selvstændige individer finde en gruppe eller organisation de tilhører eller kan deltage, der tilbyder en gruppe plan med bedre priser. Dette kan tage lidt forskning og en smule kreativitet, men det kan gøres. Mens du kan betragter traditionelle alternativer som AARP eller faglige sammenslutninger (Screen Actors Guild eller freelancere Union, for eksempel), tilbyder en organisation kaldet selvstændige forsikring gruppe (SEIG) overkommelige gruppe sygesikring til ejere af små virksomheder og selvstændige individer.

Alternativer til traditionelle forsikring

Der er alternativer til traditionelle omfattende sundhedspleje planer, såsom store medicinske politikker eller en medicinsk rabat plan. En større medicinske politik har en $25.000 til $100.000 fradragsberettiget som du er ansvarlig for at betale (pr. hændelse eller pr. år, afhængigt af politikken), og efter at forsikringen dækker eventuelle yderligere udgifter til lægebehandling. En medicinsk rabat plan er normalt organiseret omkring en enkelt leverandør for alle dine lægelige ydelser. Det er klogt at gøre omhyggelig forskning før begå, som disse planer har begrænsninger og udelukkelser.

Overkommelig pleje Act of 2010

Patienten beskyttelse og økonomisk overkommelig pleje Act af 2010 ændret interne indtægter Service forordning §162(l) for at tillade selvstændige personer at fradrage 100 procent af de udbetalte beløb i løbet af skatteåret for sygesikringen for sig selv, en ægtefælle, pårørende og alle børn under 27. Bidrag til arbejdsgiver-baseret sygeforsikring planer beskattes ikke, så dette ændring lægger selvstændige individer på lige fod med dem, der arbejder for arbejdsgiverne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com